Šedý opasok k ženíchovmu obleku. Kde ho zohnať?

Profilova fotka
Ahojte, potrebujem pomoct, neviete, kde by som mohla zohnat sedy opasok k svadobnemu obleku. Uz sme presli celu BA a nic sme nenasli. Budem vdacna za kazdy tip.
Odpovedať
a nejake brasnarstva?
Odpovedať
Profilova fotka
Presli sme snad vsetky obuvi aj kozene galanterie. Tak neviem, kde by sme mali este hladat. Topanky sme zohnali horko-tazko a teraz este ten opasok. Vobec by mi nenapadlo, ze so zladenim doplnkov k bledosedemu obleku bude taky problem.
Odpovedať
ale skuste brasnarstva - je ich uz teraz malo, ale stale sa niekde najdu, v opravach obuvi alebo...hmm uz neviem ako by sa to mohlo volat...vies co, skusim sa opytat u nas, ci vobec sivy opasok sa da zohnat...uvidime, no siva koza je zriedkava...
Odpovedať
nenasla som :-(
Odpovedať
Profilova fotka
matula a kde ste zohnali sede topanky? aj my potrebujeme mame to o tyzden :o) dik
Odpovedať
Profilova fotka
Matulka sedy opasok maju v Poluse dole v takej obrovskej obuvi taky obycajny ale uplne postaci :o) iv.
Odpovedať
Profilova fotka
lienka111, dakujem velmi pekne za ochotu My sme teraz vo stvrtok aj v piatok presli Kosice, Poprad, Presov a vobec nic. Sedy opasok je asi mytus :-) Ivatulienka a v ktorej obuvi ste ho nasli, my sme presli 2x alebo 3x cely Polus a nic sme nenasli, aj predavaciek sme sa pytali, tak neviem, ci uz sme slepi. Dakujem Vam baby.
Odpovedať
Profilova fotka
matulka presne to vsade kde predavali opasky na nas pozerali ze co chceme ze sedy opasok voooobec nikdy nemali a potom sme to vzdali a isli nakupit co cerrefouru a oproti carrefour. informaciam bol taky maly stanok so vselijakymi "kvalitnymi" kabelkami a mali tam aj opasky a mi ze nemate sedy opasok hahaha a ona ze mame ...mali dva jeden s krajsou skobou (klasickou) sme vzali my este jeden tam budu mat :o) ale ide o bledosedy opasok nie tmavosedy ... run forest run :o)) drzim palce snad bude ok ..:o)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem Ti velmi pekne. Neviem si spomenut, ci sme sa tam pytali, ale myslim si, ze ano. Tak uz som volal Drahemu a po robote rychlo upalujem, dufam, ze ho nepredaju. Prosim Ta, kolko stal (len pre info)? Dik, som zvedava na Vase fotky zo svadby. Drzim a palce nech Vam to dobre dopadne.
Odpovedať
Profilova fotka
Matulka, sedy opasok mali aj v predajni obuvi Footwork v poluse - na prizemi. Prosim Ta, kde ste vy kupili sede topanky? My sme totiz v celej BA a okoli nasli len v tejto jednej predajni a aj to nemali to spravne cislo :-D a este nevedia, ci sa im podari objednat u vyrobcu :-(
Odpovedať
Profilova fotka
My sme ich kupili v tom Footworku v Poluse, ale predavacky nam povedali, ze nemaju, tak uz neviem. No skusime este dnes. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka matulka, takze to je asi naozaj jediny obchod v celej republike, kde sa daju kupit sede boty :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Asi ano, my sme pozerali aj v Kosiciach, v Presove, v Poprade, v Ziline, v Polsku, boli sme aj v Parndorfe v Rakusku a vobec nic. Tie co tam mali boli fakt najlepsie. Nam sa k tomu obleku fakt super hodia. Tvoj Drahy ma ten oblek bledosedy alebo tmavosedy?
Odpovedať
Profilova fotka
bledosedy... presne ako su tie topanky... len skoda ze 41-tku nemaju :-| ... my sme tiez pozerali kde sa dalo,takmer na celom strednom slovensku aj vo Viedni na Mariahilferstrasse - tam mali len jedny sede s takym zebrovym vzorom ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
A ked by ste dali do c. 42 vlozku, neskusali ste to tak?
Odpovedať
Profilova fotka
skusali, ale bol velky rozdiel medzi cislami... stale verim a dufam, ze sa im to podari este raz objednat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
cafte baby no moj palo ma nohu 43 ale tie sede sme kupili 42 lebo 43 mu boli strasne velke ... robia ich dost vacsie ....a neskusali ste 40? ci ani to nemali? my ked sme tam boli mali vela krabic ...tiez sme vela pobehali ale niekde iby tu ...este jedny sede take ze ked nic ine tak by boli ok mali tiez v poluse dole co je taka mala talianska obuv kusok od infopultu (oproti terranove vedla kenvela) tam zase mali same male cisla a najvacsie mali 42 - to sme mali ako krizovy variant keby tieto neboli ok ... tie opasky tam mali normalne zavesene vedla kabeliek a ten sedy napravo zkraja (nie je to tam ako kenvelo ale na opacnej strane pred tym hodinarstvom) stal 650 Sk
Odpovedať
Profilova fotka
ivetulienka, praveze si vyskusal 41-tku v bielej farbe a ta sadla uplne super... ten isty typ boty len v inej farbe... preto spolieham na to, ze dodatocna objednavka bude vybavena :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Caute baby, tak my sme boli vcera v tom Poluse a videli sme ten posledny opasok, tak sme si ho nechali odlozit, lebo Drahy si ho chcel este primerat aspon k veste od obleku, pretoze pod tym umelym osvetlenim to dost klame. Uz sa nam to stalo s topankami, ktore si kupovala buduca svokra. Potom sme boli este nieco vybavit v Tescu v Petrzalke a tam je taky maly obchodik s opaskami, tak sa Stanko len tak zo spasu opytal, ci nemaju sedy opasok (uz sme sa tam pytali asi 3 x) a tetuska, ze ci nechceme moc, ale vzapati povedala, ze ich ma objednane (pretoze ich dost ludi pyta) a tento tyzden by mali dojst. Ceny opaskov sa tam pohybuju max. do 650,00 Sk. Kedze my mame Tesco po ceste, ked ideme z roboty domov, tak sa tam budeme chodit a pozerat a ked ich dostane, tak to sem mozem napisat.
Odpovedať
Profilova fotka
Matulka v ktorom Tescu v Petrzalke? tam kde je pizza hut? tam kde predavaju opasky?
Odpovedať
Profilova fotka
Vies, kde je to ramovanie obrazov (je to taky dreveny domcek) pred hypermarketom Tesco? Tak tym vchodom vojdes dovnutra a das sa doprava a ako koncia pokladne, tak asi druhy stanok to je. Nemozes to prehliadnut, je tam len ten jeden stanok s opaskamiTeta tam ma vylozenych dost opaskov. Hovorila, ze ich objednala dost a majitel vacsinou z kazdej velkosti berie po 2-3 kusy.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?