Požičovňa pánskych oblekov v Bratislave. Poraďte

Ahojte. neviete kde sa da v Bratislave alebo v okoli pozicat pansky oblek. Ja chcem ,aby mal priatel svetly , predlzeny, ktory uz ale neskor asi velmi nevyuzije. Mate niekto skusenost? Kolko to stoji? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj prosim neviete mi poradit kde sa daju pozicat obleky ale nejake pekne slavnostne s vestickou priatel ma vacsie cislo 58 -60 a nic nevieme najst diky
Odpovedať
skuste v nicole na dostojevskeho.. cena je cca 5000,- aj s vestou a kravatou, bez asi 3000,-
Odpovedať
alebo aj ine svadobne salony. viem, ze v nicole v auparku by sa tiez dalo. skuste aj ine /ne/znackove salony ;-)
Odpovedať
ahojte holky, skuste sa pozriet do salonu Diamond v Nitre, tam som videla vela vesticiek aj obleky v roznych farbach :-)
Odpovedať
skus pozriet tuto temu aj ked je uz starsia http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte, neviete mi niekto prosim poradit v BA ake su teraz ceny za pozicanie komplet panskeho obleku? vesta, kravata, cely oblek a kde maju, v akych salonoch, netusim ci maju v kazdom svadobnom salone alebo len niekde. dakujem ;-)
Odpovedať
tak to bol problém aj pre mna, pretoze drahy vobec obleky nenosi a nechcelo sa nam davat kopec penazi za novy oblek. no na moje sklamanie v pozicovniach su obleky od cca 150 do 200 eur. daj si do vyhladavaca "google" mne tam vyhodilo par pozicovni, obvolala som ich a nakoice, ale si pozical od kamarata, tak sme boli spokojni, ze nas to vyslo zadarmo... vela ludi z BA chodi kupovat do madarskeho Gyoru, vraj tam vyjdu aj na 70 eur.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?