Pánske svadobné obleky v Trenčíne. Čo doporučíte?

Ahote nevesty od Trenčína. Chcela by som vas poprosit o malu radu, kam ísť v Trenčíne pokukať pánske svadobné obleky. Ja nie som odtiaľ, ale chystáme sa do TN na služobku, tak by sme niekde pobehali. Za rady všetkým vopred ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
sia my sme kupili v prostejove, taky pruzkovy jemny, sice bol dost drahy, ale spokojnost bola este maju pekne obleky v Carle na Mierovom namesti
Odpovedať
V TN smerom k stanici je firma Falcon - šijú na mieru, ale dá sa kúpiť aj hotový. je to tak v dvore, medzi autosalónmi Škoda a Kia/Hyundai (tou druhou predajňou som si nie istá). Otváraciu dobu majú cez týždeň cca do 15.30-16.00 (nie som si istá). manžel si tam kupoval pred 2 rokmi - kupovali sme na poslednú chvíľu, tak sme brali hotový, stál 3.600 Sk a zadarmo mu ho upravili na mieru.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme kupovali oblek u faba na stur. namesti , pod vezou.neviem aky je rozdiel medzi svadobvnym a obycajnym oblekom ,ale bol v normalnom butiku a stal 2500,dalej supekne obleky v Laugariciu vedla priora.
Odpovedať
verka a co stal ten pasikavy z Prostejovu?
Odpovedať
Profilova fotka
sam do 10.000,-, ale to je manazersky oblek, tak sa volaju tie obleky, mozes ho oprat v pracke na 40-ke v takom vaku, a nezehli sa....
Odpovedať
aha....ja by som milacikovi chcela kupit cierny s bielymi pasikami a este vesticku......obleky vzdy kupujeme v Polsku, ale dlhsie tam uz nepojdeme......este sa niekde popozeram......... verka to by bolo, keby sa oblek za 10 000 musel este zehlit...... :-D
Odpovedať
babenky ... aj ja by som potrebovala Vasu pomoc. Cez vikend som aj ja v TN a chcela by som si pozriet nejaku peknu krajku na saty. Mozete mi pomoct, kde by som mohla nieco pekne najst ?
Odpovedať
my po neuveritelnom zhanani kvoli sirokym ramenam mojho draheho sme nakoniec kupili v shopping centre Maxx - v tej jedinej predajni s oblekami:-))) Stal 11tis. Inak predajna Ozeta " za mostami " je tiez super...strasne velky vyber za vyborne ceny ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?