Oblečenie ženícha Alain Delon. Aké sú vaše skúsenosti?

Profilova fotka
Rada by som vedela, aký máte názor na firmu Alain Delon. My sme natrafili na prevádzku v Auparku, kde dávame šiť svadobný oblek pre ženícha, no moje dojmy nie sú príjemné =-) Predavačky, čo nás obsluhovali, pôsobili, ako keby tam pracovali prvý deň, odbiehali od jedného zákazníka k druhému, nevedeli poriadne, čo majú na predajni, ani koho obsluhujú, hádali sa medzi sebou, nevedeli určiť správnu veľkosť obleku, ani poriadne namerať, skrátka nič... Našťastie sa tam v tom čase pohyboval chlapík (asi vedúci?), ktorý ich trochu korigoval, no bol tam len chvíľu a keď odchádzal, tak ho bezradne prosili, nech neodchádza, že my chceme ešte vestu (!!!)... Nebyť toho, že nastávajúci bol popredu nadšený z firmy, ja sa otočím a odchádzam... Oblek je vo výrobe, záloha zaplatená, no mám vážne stres, ako to celé dopadne :-( Máte s nimi nejaké skúsenosti vy?
Odpovedať
Profilova fotka
@sassannka ahoj, odpoved sice po svedbe, tak duafam, vsetko dobre dopadlo a oblek bol podla predstav :-) predajna alain delon v nitre, nekupne cetrum Centro, tam su velmi mile a aj schopne predavacky... takze ako obchod, tj znacka dobre, zalezi len od personalu.
Odpovedať
Ja mám naopak veľmi príjemnú skúsenosť z predajne v Poluse. Pani, čo obsluhovala, sa úžasne vyznala a povedala mi, že predtým robila v svadobnom salóne. Z obchodov, kde sme zatiaľ boli, rozhodne boli najpríjemnejší. Ale - boli sme v predajni asi iba my.
Odpovedať
Profilova fotka
@erikabv @kazunomiya Kočky, dodatočne píšem, že oblek je naozaj prekrásny, super sedí, s výsledkom sme boli naozaj spokojní. Aj keď neviem, ako by to dopadlo, nebyť tam vtedy toho pána :-D
Odpovedať
Asi si mala fakt smolu na obsluhu.. to sa raz za cas stava aj tam, kde by si to necakala. Ale pri takejto znackovej predajni je to hanba. Tesim sa s tebou z obleku. Aj my sme vtedy nasli uplne uzasny, ale nakoniec sme ho nekupili.. este hladame dalej, troska casu este je. Mozno sa k AD nakoniec vratime. Inak - akej farby je oblek? My sme nechceli cierny, takze sme museli skusat modre a pod. odtiene. Esteze maju dost velky vyber.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@kazunomiya Oblek bol hnedý, vyzeral veľmi pekne, skús pozrieť foto. Tiež sa mi čierna zdala nudná a biele obleky sa mi vyložene nepáčia, ako svadobné dvojnásobne...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@sassannka @kazunomiya Kočky, neviete náhodou, kolko asi u nich oblek stojí? Chystáme sa tam, len by som bola rada v obraze.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?