Obchod s manžetovými gombíkmi v Bratislave. Poraďte mi.

Ahojte zienky, prosim Vas pekne, viete mi poradit, kde v BA sa da najst nejaky slusnejsi vyber manzetovych gombikov? Boli sme uz pozriet kadekde ale vacsinou mali tak tri - styri kusy. Nechceme nic zo zlata ani striebra, len obycajny zlty kov. Vdaka vopred za rady. Inak musim sa Vam pochvalit, od dnes mam celkom nove swarowski nausnice z novej kolekcie! Nie som este rozhodnuta, ci pojdu k svadobnym satam alebo az po polnoci ale aj tak sa z nich strasne tesim. Hodia sa mi aj k snubnemu prstenu. :-) Vid album: http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
mas krasne nausnicky, inak mna ani nenapadlo, ze este aj nusnice si budem musiet kupovat, clovek tu fakt najde kopec inspiracii. vcera som sa dostala k tomu,ze pozeram vsetky obrazky, ktore su tu a vypisujem si, ako sa mi paci vyzdoba, vlasy, saty, atd. a potom uz budem len vyberat,co z toho je naj:o).esteze som zacala tak skoro,lebo do septembra by som to vsetko asi ani nestihla pozriet.
Odpovedať
Profilova fotka
Skus v auperku v Kosele... ja som tam na zasnubi kupila mojmu milacikovi krasne manzety... a vobec neboli drahe ... ;-)
Odpovedať
lusa dakujem, vcera som tam bola. mali tam sice pekne, ale len styri druhy, z toho tri v striebornom a ten stvrty bol krivy :-( adkag dakujem, drzim palce nech najdes co najviac inspiracii. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A neviete kde sa daju kupit v Trencine? :-(
Odpovedať
Ahoj, pekne manzetove gombicky ma Tie Rack. Obavam sa ale, ze v Bratislave este nie su. V Prahe alebo vo Viedni. Zopar mal Next (ten som si vsimla, ze je v Auparku) a este mozno skus mrknut na Sedlarskej je obchod s panskymi koselami (hned vedla Diabla) a tam by tiez mohli volaco mat, eventualne Ti aspon poradit kam dalej. Vela stastia. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Helen a kolko Ta vysli tie nausnice? Su zlatunkeee!!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Helen, su naozaj pekne a jemne :-) Ale pocuj, si ma zmiatla s tym snubnym prstenom. Mas ho na prstenniku na pravej ruke a ja som citala, ze u nas sa nosi na prostredniku na lavej ruke. Tak ako to vlastne ma byt? Nevie to niekto?
Odpovedať
Profilova fotka
Na prsteniku pravej ruky :-)
Odpovedať
ali, stali 2000, je to predsa len swarowski, takze je to aj kvalitne. neznici sa to ako bizu po par noseniach a styku s potom alebo vodou. tanita, dakujem za tipy, skusim pozriet. baykalac, no na tuto temu som uz pocula asi uplne vsetky mozne nazory okrem praveho palca na nohe, takze fakt neviem ;-) ja ho nosim na pravej ruke preto, lebo obrucku chcem mat na lavej. dokonca som skusila googlit na tu temu a viac zaznamov to naslo na lavu ruku (pre obrucku) ako pravu ;-) ale myslim ze to nie je az take dolezite. jednoducho ich nechcem mat vedla seba na jednej ruke. inak dokonca som pocula, ze obrucky sa mozu nosit uz od zasnub... tak si vyber. ;-)
Odpovedať
k tomu zasnubnemu... nosim ho viacmenej na striedacku, niekedy na prsteniku lavej a niekedy pravej :-D . Ja som pocula, ze sa nosi na lavej a po svadbe sa prehadzuje na pravu a na lavu ide jednoznacne obrucka. Niekto ale nosi na jednom prste aj obrucku aj zasnubny.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ahojte, nenatrafili ste este niekto na manzetove gombiky v obchodoch? My sme dali drahemu usit koselu na manzety a rada by som potom tie obtiahnute vymenila za darcek odo mna, tiez nehladam zlate, strieborne ale skor take farebnejsie a hlavne obchod, kde by sa dalo aj vybrat.
Odpovedať
zab_ka, skus sa popozerat v obchodoch s panskymi oblekmi. V sobotu sme boli kupovat oblek a v ochodiku, kde sme nakoniec uspeli mali celkom slusny vyber, aj zo zlteho kovu, aj z bieleho, aj s kamienkami a aj farebne.....ale bohuzial, je to v Prahe.....ale skus sa popozerat este napr. ajv galanterii. ;-) :-D ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja chcem mojho prekvapit manzetovymi gombikmi s vygravirovanymi inicialmi a menom, alebo niecim takym. Videla som take v internetovych obchodoch a v obchodoch, kde graviruju. Nieco taketo: http://www.giftedindesign.co.uk/acata...
Odpovedať
bajka tieto su super http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, ja som kupila drahemu manz.gombiky v Pezinku v Mole, tam mali dost velky vyber a stali okolo 300 Sk. V BA som videla v obchodoch Prostejov, Pierre Cardin a na Obchodnej v pasazi City Point je jeden obchodik s koselami a tam mali tiez velky vyber.
Odpovedať
dakujem skusim sa zajtra vybrat na prechadzku, ked bude cas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky, asi si budete mysliet, ze som vyliezla z jaskyne, ale to sa odstrihnu gombiky, co boli na koseli a prisiju sa tam tie manzetove?
Odpovedať
kubko, nie to su speci kosele bez gombikov len s dierkami na pripnutie manziet
Odpovedať
Profilova fotka
Aha dakujem. Som zasa o nieco mudrejsia
Odpovedať
takze ja som dnes bola mrknut ako tucika poradila a naozaj maju vyber, sice nic, co by sa nam hodilo ale dvoje boli kraaasne, jedny boli ladene do tyrkysova a druhe do fialova, kraaaasa!
Odpovedať
my sme vybrali na obchodnej v pasazi hned tusim vedla kenvela...tak dovnutra sa ide a predavaju tam len kosele, kravaty a vesty... vtedy mali asi 30druhov na vyber...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali stastie na super predavacku v mt, kupili sme koselu - ruzovu, kravatu a mazeetovky veeelmi pekne :-)
Odpovedať
lentilusatko, katalienka a nemate ich detialne foto?
Odpovedať
Profilova fotka
zab_ka oblek je u svokrovcov musim ponahanat draheho nech ho ide zobrat, posnazim sa dat foto do konca tyzdna ;-)
Odpovedať
dakujem, som zvedavucka aj na to ako sa pripinaju (ja som to este u nikoho totiz nevidela)
Odpovedať
pre tie, co to nepoznaju, tu su obrazky: http://www.raresplendors.com/custom-d... Manzetove su tie, u ktorych nevidite na obrazku gombik. Namiesto gombika a dierky su na rukave 2 alebo 4 dierky, cez ktore sa prestrci manzetovy gombik. Pripadne sa pozrite tuto, uprostred stranky: http://www.listerouge-paris.com/style...
Odpovedať
v súvislosti s manžetovými gombikmi sa chcem spýtať aj ja, už kubko to naznačila. My sme kúpili košelu na manžetové gombičky sú tam štyri dierky na prevlečenie manžet. gombika, ale pri vrchnej dierke je aj prišitý malý gombík... a čo s ním? manžetové gombičky to nezakryjú... ????
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, zhruba v akych cenach byvaju tieto manzetove gombiky? V akych obchodoch ich mam zhanat?
Odpovedať
ja som vcera pobehala par bizuterii a zlatnictiev, tam stoja okolo 600 sk, v pinku mali za 300, ale len 2 druhy. Strieborne stali od 1000 vyssie (celkom pekne) a zo zlata mi ponukali za 6000. Takze asi dnes skocim po tie za 600, keby niekto chcel vediet kde, IP :-)
Odpovedať
My sme kupili v auparku na poschodi, na tam kde su potraviny, hore je obchod s koselami, mali ich tam vela a myslim ze stali okolo 399 a fakt velky vyber....
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?