Musí byť ženích na svadbe oholený?

Ahojte, Chcem sa opytat aky mate vy nazor na to aby musel byt zenich dohladka oholeny. Ja sa totizto uz roky neholim, len si strnisko striham zhruba 2 krat tyzdene so strojcekom na strihanie vlasov. Viedol ma k tomu dovod, ze vzdy po oholeni sa mi vyhodia vyrazky a mohol som robit cokolvek aby som tomu zabranil. Mne to tak vyhovuje a ani priatelke to vobec nevadi, a ked sme sa vcera o tom rozpravali, tak suhlasi s tym aby som sa neholil dohladka na svadobny den, ze takto si na mna zvikla a vyzeram tak prirodzene. Co vy na to?
Odpovedať
suhlasim ze nemusi ;-) ak to vyhovuje neveste a zenichovi, nie je o com
Odpovedať
Ahoj, zalezi to len od Tvojho a priatelkinho pocitu. Ak ste sa dohodli na tom, ze sa neoholis dohladka, tak Ti nemoze nikto nic povedat. Ani moj priatel sa sice neholi kazdy den, ale na svadbu sa oholi urcite, lebo akonahle ma take 4-dnove strnisko tak uz je z toho nervozny, ze ho to kuse a mne to tiez vadi :-) On nezvykne mat problemy, zeby po oholeni mal vyrazky, ale na svadbach som zazila uz zenichov, ktory mali na tvari krvavocervene vyrazky a to tiez nie je pekne. Ak si zvyknuty na strnisko a len kvoli svadbe by si sa mal oholit a nemal by si sa citit dobre, tak to nechaj tak a kludne si nechaj strnisko :-)
Odpovedať
Presne Maros,ked to vam vyhovuje, preco by si tak nemohol byt.... aj môj manzel vacsinou nechodi nahladko oholeny, ale v nas den "D" mu jeho svokra (cize moja maminka) povedala,ze zenich musi byt oholeny 2mm pod kozu... :-. Keby som bola pri tom, tak mu to urcite vyhovorim..... Takze sa stalo to, ze ja som si kludne lezala u kozmeticky, ktora ma licila, ked v tom zavola moj drahy, ze je hrozne dorezany, lebo sa holil 2mm pod kozu... A to sme mali 20 minut do profesionalneho fotenia... tak pekne krasne musel naklusat ku vizazistke aj on a musela mu nacapať na tvar make-up, lebo inak by vypadal hrozne..... Takze, radsej zostan zarasteny, ako dokatovany.... ;-) :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
MUSI, inak vas cakaju roky a roky nestastia, kolko fuzikov, tolko nestastia... :-D :-D :-D ale nemusi, ved len ked pozries svadobne albumy uvidis, kolko zenichov sa vyhralo s briadkou, fuzikmi, alebo ostali taki prirodzeni, ako ich vsetci poznaju... so strniskom... Dnes uz sa na svadbach nic nemusi a vsetko moze... ;-)
Odpovedať
:-) potesili ste ma, dakujem, takze je to jasne, neholim sa a hotovo ;-)
Odpovedať
ahoj maros, môj manželík mal 10 dňové strnisko a bolo to úplne v pohode, jemu sa viac hodí keď je mierne zarastený ako také holé kura :-D ttakže sme o tom ani nerozmýšlali že či na holo alebo strnisko ;-)
Odpovedať
moj manzel je na tom rovnako, uz par rokov sa neholi nahladko a neurobil tak ani v svadobny den :-) A nikto s tym nemal problem.
Odpovedať
hej, nehol sa.ja na mojom milujem trojdnove strnisko x-) vtedy mu to najviac sekne. aj ked jeho maminka ide do vyvrtky.... ked si zvyknuty neholit sa,tak to nemen.
Odpovedať
tiez nechapem, preco sa vacsina zenichov v ten den D holi... potom maju podrazdenu plet a to sa mi moc nepaci... inak myslim, ze kvapka kvalitneho make-upu by nezaskodila aj zenichovi... nie ze ma ukamenujete :-D moj drahy sa holi tak raz za 10 dni, aj to by nerobil, keby som mu uz nenadavala, ze vyzera ako bezdomovec :-D :-D a ked niekam ideme, tak prikazom sa holi 2 dni pred akciou :-D
Odpovedať
maros, ak ta vsetci poznaju so strniskom, bolo by divne, keby si sa holil 8-) a radsej strnisko, ako zapalene vyrazky ------ asi mas velmi citlivu plet
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ak nebudes mat strisko az po pas, tak je to ok :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?