Manžetové gombíky na klipsy

Ahojte chcela by som sa opýtať či niektorá z Vás mi nevie poradiť kde by som zohnala lôžka na manžetové gombíky, ale klipsové. To sú také čo sa naklikávajú na klasické gombíky. Snúbencov kamarát, ktorý mu ide za svedka bude mať klasickú košelu a ja som mu chcela vyrábať drevené manžetové, no spravil mi škrt cez nápad. tak či mi niektorá z Vás nevie poradiť. ďakujem :)
Odpovedať
také som ani nevidela :) ale skús cez google, tam je naväčšia šanca niečo nájsť. Alebo nech si snúbencov kamarát kúpi inú košeľu :D
Odpovedať
No na gugli som uz pozerala aj podla fotky som vyhladavala ale nic. No prave ze on si kupil novu na nasu svadbu, ze na tie manzetove neboli pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
No niekde na nete´by sa mali dat zohnat alebo ak mate do svadby este dost casu, mohla by si skusit poobzerat ali alebo ebay. tam by si ich isto nsla len by proste co to potrvalo, kym by ti dosli domov, tak preto sa pytam, ze kolko mas casu.
Odpovedať
Vieš čo popozeraj na internete ako ti baby poradili alebo sa skús ešte opýtať u vás v meste galantérii či nemajú a ak nemajú či ti nevedia niečo také buď objednať alebo či ti nevedia poradiť kde by si ich našla. Ak nepochodíš tak posledná šanca je aliexpress ale ja verím, že sa ti ich podarí niekde nájsť :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak ich nenajdes v galanterke, tak by som skusila niekde na nete. Ved isto je ich tam kopec vo vzoroch a farbach na ake si len pomyslis. Nebude to podla mna velky problem najst, skor si potom nejake vybrat. S tym mavam ja problemy, som celkom tak nerozhodny typ.
Odpovedať
no skusim ist do tej galanterky lebo som tam aj volala a slecna mi povedala ze ak budu mat tak objedna tak sa pojdem opytat, ale na nete som vobec nenasla ani podla obrazka. a na ali a pod ani neviem ako to mam hladat :D
Odpovedať

Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?