Látka na smoking v Bratislave

Ahojte nevestičky, ak viete poraďte mi. Potrebujem velmi súrne ušiť smoking, ale nepoznam v Bratislave obchody s látkami. Kde sa daju zohnat pekne a kvalitné látky? Dakujem.
Odpovedať
predajňa motýľ na záhradníckej alebo v podchode na mierku... inak naj sú vo Viedni
Odpovedať
Dakujem. To ma nenapadlo, to je oproti socialnej poistovni, že? A v podchode na Mierku som nebol 10 rokov. Tam je solo obchod s látkami? Ja som bol zvyknuty chodit do Prievozu do Super G-Marketu ale tam uz latky nepredavaju:-))) Este raz diky....
Odpovedať
ahoj kalimero, neviem či ti pomôžem, ale ak pôjdeš do mesta (do toho podchodu na Mierko :-) ), stav sa v OD Dunaj (v tej staršej budove) na 2.posch je jedno celé oddelenie (cca 200 m2) s látkami. Majú tam aj spoločenské látky, ale ja som si všímala skôr niečo pre nás baby ;-) Možno tam budú mať aj látky na smoking.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj v Dunaji na namesti SNP otvorili cele jedno obrovske poschodie s latkami vseho druhu ...skus :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ospravedlnujem sa, tak rychlo som si to prezrela, ze som si nevsimla, ze katrin napisala to iste uz predo mnou....sorry!
Odpovedať
Dievčatá, ďakujem, už som ju kúpil. Bol som aj v podchode, tam takú akú som si predstavoval nemali, ale v Motýlovi na Záhradníckej mali super výber. Tam mali pekné látky aj základné na smoking, a mali pekné aj na klopy a vestu. Ešte raz ďakujem ;-)
Odpovedať
Niet zač :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?