Francúzska vesta a kravata. Kde zoženiem?

Ahojte, neviete poradiť kde by som kúpila fr. vestu a kravatu? V obchodíkoch som zatiaľ natrafila iba na kravaty.... Alebo som neobchádzala tie správne.... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
..ahoj..ja som to urcite videla v salone Nicol atiez mam pocit ze v obchodoch pre panov, kde maju kosele, obleky....len nevravim, ze v kazdom, ale urcite v niektorych to maju..len sa treba pytat..ved navyse ide sezona ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Anebo se podivej na svatebni-atelier.cz, tam je maji.
Odpovedať
ďakujeeeem, kuknem.... ;-)
Odpovedať
salom diamond - NR
Odpovedať
a neviete či v salónoch vestičky aj predávajú, alebo len požičiavajú :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my koupili nádhernou v Ostravě - firma LARE Ostrava - Pustkovec. Je z brokátu vč. kapesníčku a té francouzské kravaty a stála kolem 1900 Kč. My kupovali vínovou, ale měli i jiné odstíny. :-)
Odpovedať
myslím že je to super cena.... :-) ďakujem ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
lluc - ja predavaju - siju
Odpovedať
nocturno - nepaci sa ti nahodou HP?
Odpovedať
prodávám vestičku zn. wilvorst s regatou..v barvě champagn vel. 52 koupili jsme ji v Praze, vím od prodavačky že je šijí na objednávku..my měli štěstí...měli jednu co si zákazník nevyzvednul..jinak by mnažel na svatbě asi vestu neměl..byli jsme v praze tyden pred svatbou.
Odpovedať
Profilova fotka
alisek...za kolik a máš foto? kdyžtrak do IP!
Odpovedať
Článok sa načítava...
mrkni do bazaru, je tam fotka i popis..s cenou
Odpovedať
a nebo do meho alba
Odpovedať
Profilova fotka
my sme kupili cez bazar na mojasvadba ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my zasa vo wilvorst a tá ocinova vesta a fr. kravata, bola z ebay a vyzerala suprovo! pípr. album slávka h I.mám tam foto aj-aj! (t.z. ze aj manzelova aj ocova). ;-) dokonca sa mi tá z ebay super hodila k popoln. satám- lebo bola zlatej farby.. ;-) ebay sa oplatí, len k tomu treba dobrú dávku stastia!! (nie kazdý tovar je top-kvalita!!)
Odpovedať
Profilova fotka
zkus firmu v - style mají to na www
Odpovedať
Profilova fotka
babule, teraz som videla webku salona Fany v BA - tam ponukaju fr. vesty a kravaty
Odpovedať
Profilova fotka
my to zohnali v predajni MODEV
Odpovedať
V dobrých predajniach s pánskou konfekciou ich určite majú. Ja som kúpila jednu tu cez bazár, ale predčasne a drahý mi do nej pribral. Druhú sme kúpili spolu s oblekom. Prvá už na predaj, druhá po svadbe.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme v pohode kúpili fr. vestu spolu s kravatou. V KE v centre.
Odpovedať
my sme videli krasne vesty aj s kravatou v obchode OZETA a este krajsie v Pierre Cardin
Odpovedať
Profilova fotka
ja som akurat dnes videla vaku vestu s kravatou, ako napisala kvetinkap, v obchode s panskou konfekciou.Bolo to v Jameli v NO, cena 1500, co sa mi zda celkom spoko
Odpovedať
Ahoj holky, nevíte, kde by se dal sehnat obrázek, jak ta kravata vypadá "rozdělaná"? Bych chtěla nechat ušít vestičku a kravatu, ale potřebuji sehnat, jak to vypadá "rozložené. Předem díky moc.
Odpovedať
brunetka: to je super, nevedela som že ich majú aj v No, musím tam skočiť :-) Dík.... ;-)
Odpovedať
kadulka • Dnes o 13:57 baby neviete poradiť kde zohnať bielu vestu s francúzskou kravatou ale číslo 56-58!? ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kočky prosim neviete poradit kolko asi stoji pozicanie vesty plus francuzskej kravaty brokatovej bielo striebornej v salone nicole alebo v nejakom inom salone v ba alebo v prievidzi , bojniciach? vdaka za radu. na bud. tyzden to idem obehnut, ci nemate nejaky tip. srdecna vdaka kočky. lulu
Odpovedať
lulu31 požičanie v Nicole stojí 2000-2500, neviem už presne. My sme sa potom rozhodli kúpiť. Nová stojí 2500 a potom môžeš predať, alebo si kúp tu v bazáre a potom tiež predaj. Vráti sa ti aspoň časť peňazí. To je môj názor. Ja po svadbe 3.5. našu tiež hodím do bazáru(je bielo strieborná, plus fr. kravata a vreckovka, nová)
Odpovedať
ahoj lulu, my sme si minuly tyzden v Nicole zarezervovali presne tu vestu (+ francuzka kravata + satocka do vrecka saka), o akej si pisala, len mam pocit, ze je skor satenova ako brokatova. Pozicanie stoji tusim cca 2 000,- ale ja mam odtial saty co znamena zlavu SKK 500,-. Takze finalna cena za pozicanie je 1 490,- (z toho 500 sme nechali ako zalohu). Je to dost, ale nechcelo sa nam a ani nemame cas zhanat nieco lacnejsie, takze sme sa rozhodli pre pozicanie z Nicole.
Odpovedať
Profilova fotka
neviete nahodou, ako ma byt ta satka vo vrecku zastrcena,? nejaky obrazok niekto nemate? :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?