Aký darček pre ženícha / manžela na svadbe?

Profilova fotka
Ahojte dievcata. Ja sa tak zamyslam nad tym ze ked zenich kupuje obrucky a kyticu pre nevestu, ze aj nevesta by mala nieco pre zenicha. Vedeli by ste mi poradit?:-) Dakujem vopred. Mirka
Odpovedať
no ja teda neviem ... ale ja si myslim, ze cokolvek, co sa kupuje ohladom svadby (ak si to ovsem platia snubenci sami), tak to ide z ich vrecka a nejde o to, kto co komu kupuje ... ci ?
Odpovedať
Profilova fotka
@mialm podla mna take nic nemusis riesit, ziadny darcek.. vsak darcek si potom doprajte radsej spolocny, nejaku dovolenku alebo pobyt
Odpovedať
Profilova fotka
tak my si všetko platíme na polovicu... prečo by mal ženích niečo kupovať sám a dostávať darček? však budeme "darčekom" sebe navzájom, či?
Odpovedať
ja ťa chápem mirka :-) je to proste taký zvyk, že obrúčky a kyticu kupuje ženích, tak by si aj on zaslúžil nejaký darček... ja ženíchovi plánujem kúpiť manžetové gombíky a sponu na kravatu, nech je feši na svadbe :-) myslím, že aj hodinky sú celkom fajn nápad ;-)
Odpovedať
Ja som niekde počula, že nevesta by mala ženíchovi kupovať svadobnú košeľu... a ešte vraj kedysi kupovala budúcej svokre šaty, resp. látku na šaty, ale tiež si myslím, že v dnešnej dobe, keď si väčšinou svadbu platia snúbenci sami je to už úplne jedno kto čo zaplatí.
Odpovedať
@mialm ja som ženíchovi nekupovala nič.... veď si bral mňa a to je za všetky darčeky :-D :-D:-D a aj tak sme všetko platili spolu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem moc :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme si obrúčky kupovali spolu a teda celú svadbu financujeme spolu ;-), ale (hoci nie so zámerom obdarovať ho pre niečo, ale len tak, lebo to robievam 8-) ) manžetové gombíky som vyrobila pre môjho nastávajúceho ja ;-) a plánujem vyrobiť aj pre svedka a družbov. Ale skutočne to nerobím pre to, že by sa mal ženích obdarovávať - ako už baby spomínali, darčekom sme my, nevesty :-D , robím to preto, lebo ma to baví a preto, že to viem 8-)
Odpovedať
U nás je zvykom,ze ženích platí hudbu a šaty, kyticu.. Alee my to tak nerobíme :) a naším darčekom bude svadobná cesta:) snáď najväčším darčekom pre ženícha je to, že príde na "hotové " :D veď kto iný sa toľko zapája do všetkého keď nie my, nevestičky :)
Odpovedať
ja som tiez ziadny darcek pre mojho draheho nevymyslala. vsak sa budem starat o neho cely zivot :-) a radsej si zajedname nejaky pobyt kde si obidvaja odychneme lebo priprava svadby nam (teda viac mne) dala riadne zabrat
Odpovedať
@jahodicka to si aj najlepsie vyriesila ;-)
Odpovedať
nooo, zenichovi by vraj mala nevesta kupovat koselu! ;) neviem, ci to mozno brat ako darcek....
Odpovedať
Článok sa načítava...
U nas platilo,že ženích kupoval neveste topánky a nevesta ženíchovi zasa košeľu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?