Ako zladiť oblečenie ženícha so šatami nevesty?

Profilova fotka
Ahojte dievčatá. Keďže som si vybrala šaty, ktoré majú takú zvláštnu farbu, zaujímalo by ma, ako by ste obliekli (zladili) ženícha. Kyticu by som chcela do oranžova. Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
a aka je ta zvlastna farba? :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri si môj album. Mám tam fotku šiat.
Odpovedať
Alex, no podla tej foto mam pocit, ze tie saty nie su klasika kremove ale viacej tak do hneda, vsak?...Myslim, ze nebude problem kupit bledulinko hneducky, taky "biela kava" oblek...takych je kopec, to skor baby ktore maju kremove saty nevedia zohnat obleky, take sa vo velkom nesiju a pozicovni je malo...Takze by som to tak zle nevidela...v najhorsom kupis latku a date usit...
Odpovedať
Profilova fotka
Hej, tie šaty sú viac do hneda. Najhoršie ale je, že môj drahúšik chce oblek čierny a ja sa len bojím, že ak mu dám krémovú košelu a nejakú vestu do hneda s francuzskou kravatou, aby nevyzeral ako šašo. Bojímsa, že netrafím otieň... No to som si na seba uplietla bič :-) Ale hádam to zvládneme.
Odpovedať
Alex nastavajuci moze mat kludne cierny oblek, do toho by som radila bielu koselu a skor taku kavovu vesticku s francuzskou kravatou.... ;-) nerozmyslis si to este s tymi satami???? :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Podobne ako agina si myslim, ze cierny oblek bude v pohode a viac by som sa bala triafat cely oblek odtienom, ako iba vesticku a kravatu. A koselu by som tiez asi volila bielu. Mas pravdu farba tych siat je velmi specificka. Neskusala si sa pytat tych zien v salone, ze co by ti odporucali? Nemaju vestu a kravatu v takom odtieni? Mozno by ti ju dokazali aj zohnat.
Odpovedať
Profilova fotka
Agina, šaty si už určite nerozmyslím. Som z nich hotováááá ;-) Pani z Kapy mi odporúčala bledý oblek, len si myslím, že potom by ženích svietil viac ako nevesta. Myslíte si, že ak by mal bielu košelu, že by sa to nebilo?
Odpovedať
Alex budes mat aj kavovy zavoj, alebo budes bez zavoja? To by si musela trafit presne taku istu farbu obleku ako je farba tvojich siat, inak by to nevyzeralo pekne :-S Ja som za cierny oblek, ty pri nom viac vyniknes :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Závoj bude krémový, mám ho aj na hlave na fotkách. Čierny oblek bude asi najlepší, lebo naozaj ak netrafíme otieň v krémovom bude to smiešne :-S Už len vestu a kravatu. A teda košelu bielu, nie krémovú???
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiez za neutralnu bielu koselu, je to lepsie ako kremova kosielka. A zavoj sa neda zohnat v inej farbe? Kremovy zavoj mi tiez posobi rusivo.
Odpovedať
Profilova fotka
neviem či zoženieme iný závoj. Mám ho na fotke, myslíš si, že to je moc bledé?
Odpovedať
Profilova fotka
Bleda kremova by tiez nebola zla, ale skor do hneda (bleda kava) nie do zlta, ak mi rozumies (tak sa mi javia tvoje saty) Keby si nasla ten isty farebny zaklad koselu aj vestu, iba vesta a kravata by boli tmavsim odtienom tej farby kosele, bolo by to krasne, prajem vela stastia... a ked kupis koselu a najdes vestu, skusila by som zabehnut do Kapy a prirovnat to k tym satom...
Odpovedať
Článok sa načítava...
a co tak tmavohnedy oblek? manzel taky mal - vyzeral ako cierny akurat na svetle posobil jemnejsie...a co sa odtiena tyka, skus poprosit v salone o vzorku latky, z ktorej su saty - tiez som to takto riesila...urcite nejaky zbytok mat budu...a potom vyberte vesticku a kravatu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
No to by bolo asi najlepšie. Kúpiť to a skúsiť to prirovnať. A ak to bude zlé, tak zaplním bazár ;-) ďakujem za rady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Alex, ten zavoj je nadherny. Len keby bol trosku tmavsi. Vidiet trosku farebny rozdiel. A neskusili ste pozriet v Nicole? Oni maju rozne farebne kombinacie vesticiek pre chlapov a tiez zavoje. Vacsinou maju k netradicnej farbe siat aj zavoj a topanky na zladenie. Aj ked tvoja farba siat je naozaj velmi specificka, netradicna, ale krasna. Ja som mala problem zladit sa v style champaign. :-) Trafit farbu zenichovej kosele, zavoja, vesticky, kravaty. No bola to fuska. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
S topánkami problém nie je, v Kappe som skúšala jedny a boli úplne super. No obehám aj iné salóny a popozerám závoje. A aj tie vestičky. Dúfam, že niečo nájdeme.
Odpovedať
Profilova fotka
Urcite ano. Len s tym nevahajte a pomalicky zhanajte. V BA a aj okoli je vela svadobnych salonov, takze si myslim, ze urcite najdete. :-)
Odpovedať
skus sa ist pozriet na obchodnu, do city pointu... skoro pri vychode na vysoku je obchod s koselami, kravatami, vestami (neviem ako sa vola), maju tam spuuuusty koseli roznych farieb a maju aj vzorkovnik latok, z kt. sa da usit kosela na objednavku...akurat minuly tyzden som sa tam bola pozriet... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jasminet ďakujem, určite pôjdeme pozrieť.
Odpovedať
alex nekupuj, najpr si zozen vzorku latky siat zo salonu a potom s nou behaj po obchodoch a zhanaj vesticku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
viem, že tak by to bolo najlepšie. No neviem, či majú nejakú vzorku látky. Skúsim sa nejako dohodnúť.
Odpovedať
ked saty v salone skracuju, alebo akokolvek inac upravuju, musia mat aj latku, staci ti uuuplne malinky kusocek...uvidis, snad ich ukecas ;-)
Odpovedať
ja neviem, ja by som k tym satam nedavala cierny oblek :-| ale takisto nie svetly :-S ovela viac by k tomu isiel hnedy oblek a urcite bielu koselu; vesticku a kravatku skus podla ustrizku zohnat nieco podobne ako mas saty, ak by to bolo moc narocne, tak potom zladit s kyticou ;-) a kuk moj album, manzel mal taky hnedy (trosku chameleonsky, lebo podla uhla pohladu to ladilo niekedy aj do seda) oblek - taky oblek si viem k tomu celkom predstavit ;-)
Odpovedať
tiez by som nedavala cierny oblek, budete posobit tak tmavo smutne obaja pekne saticky ale vies co mi na nich vadi, ze ten korzet je dole strihnuty zarovno, chapes, ze nie je tak do spica alebo oblucika, mam z tej fotky potom dojem, ze ta rozsiruje a nerobi ti stihly driek, neviem, mozno je to len moj dojem z tej fotky, ze blbo stojis :-D , na zivo to mozno tak nevyzera, ale z fotky mam ten dojem
Odpovedať
Alex, velmi pekny oblek mali v St. Valentino na figurine hned pri vchode :-D...vraj sa aj casto pozicava ta farba ;-) - taky bezovo kavovy - cierny by asi moc "krical"...tiez by som nedavala cierny..
Odpovedať
Profilova fotka
Baby ďakujem za odpovede. Belly tie šaty sú vcelku, korzet nie je zvlášť. Emjee idem pozrieť tvoje fotečky.
Odpovedať
ja som zase odporcom svetlych oblekov, mne sa to raz nepaci, moj zenich mal cierny oblek a vyzeralo to fantasticky, staci pod to dat peknu svetlu alebo farebnu vesticku, ktora to cele rozjasni kuk foto http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
mne sa tie saty nepacia... nie je na nich nic take nevestovske... dufam, ze sa nikto na mna nenahneva, ale mne pripadaju ako pena zo spinaveho auta...(pardon, ale to je moj dojem)
Odpovedať
alex - mne neslo o to ci su vcelku ale o ten strih korzetu, ze je dolu tak seknuty zarovno, to sa mi nezda, deformuje postavu
Odpovedať
Profilova fotka
luciferova: Toto nieje tema ZHODNODTE MOJE SATY, tak sa ukludni, ]-( Alex sa chcela iba poradit ako má k sebe zladiť ženícha... Som zvedava na teba ake si vyberies ty??? ]-( TY NEVESTA.... Alex to si nevšímaj sú úplne krásne a ty si v nich ako princezná, a hlavné je ako si sa ty v nich cítila. :-) Mám taký pocit, že niekto od závisti nevie čo má robiť... A ja by som dala čierny oblek s jemne krémovou košelou a vestu s kravatou vo farbe šiat... a neboj niečo sa nájde...pomôžem.. :-) Naty ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?