Ako sa nosí ženíchove pierko ?

Ahojte babenky, viete mi niekto poradit ohladne zenichovho pierka? Moj partner bude mat kalu, ale neviem ako sa to nosi. Na ktorej strane asi na lavej? A vela fotiek som videla, ze mal zenich pierko vo vacku saka, co sa mi ale nepaci. My mame ku kravate aj tu malu vreckovecku co trci z vacku zo saka. A to sa mi velmi paci. Nemohol by to mat tak, ze vo vacku bude mat tu vreckovku alebo co to je, a nad tym alebo na fazone saka bude ta kala? Alebo kusok od vacku. Kala je dost velka. Poradte prosim, ahojte. :-)
Odpovedať
Kuk sem libeth http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
alebo sem http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Profilova fotka
libeth, môj drahý síce nemal kalu, ale mal i servietočku i pierko na chlopni... a drvivá väčšina nosí na ľavej chlopni. ;-)
Odpovedať
ahoj libeth. moj brat mal kalu a bolo to velmi pekne. u nas sa nosi na lavej strane, lebo na lavej mavaju pierko slobodni a na pravej zenati ;-) urcite to bude pekne ked bude mat aj vreckovku, ci servietocku...
Odpovedať
Made, otazocka pre teba. Ty si mala tu krasnu umelu kyticku, aj pierko si teda urobila z jedneho takeho tulipanu? A co ostatni hostia?
Odpovedať
To aj ostatni hostia maju mat pierka??
Odpovedať
Vsade su rozne zvyky. My budeme mat okrem zenicha, este pre best man a otcov a to je vsetko. Zenichove bude ladit s mojou kytickou a tim ostatnym neviem ake.
Odpovedať
ok... aj ja som planovala tak. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ostatni hostia mali rozmarín s bielou mašličkou podobnou tej drahého, len bola tá mašlička menšia... :-) u nás mali pierka všetci hostia... muži... ženy len tie, ktoré chceli... ja som chcela bay mali len muži, aby si ženy poškodili šaty, ale mamina rozhodla inak a mne to už bolo jedno... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
večer skúsim pridať foto, ale nesľubujem... :-x
Odpovedať
Ja som tiez bola nedavno na svadbe kde pierka mali vsetci. Made, idem sa asi inspirovat tvojou kytickou. ;-)
Odpovedať
u nas sa davaju pierka vsetkym, aby sa vedelo, ze patri k hostom :-D aj moj drahy mal vreckovecku plus pierko na lavej strane (nemal sice kalu, ale dost velku ruzu)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Aj moj drahy mal pierko na lavej chlopni saka a potom mali take iste pierka ale mensie otcovia. Rozmarin s maslickou sme davali zenatych chlapom a slobodnym taku maslicku :-D Zenam sme tiez nic nedavali aby si saty neposkodili... :-)
Odpovedať
Iny kraj iny mrav :-D v kazdom pripade myslim, ze plati, ze zenich ma pierko z takeho kvetu z akeho ma nevesta kyticu... x-)
Odpovedať
Dakujem vam babenky ste velmi zlate. Takze bude aj vreckovecka a kala na lavej strane, bud na chlopni alebo kam sa hodi viacej.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?