Zavoj

Profilova fotka
Zdravim Vaaas :) Chcem sa opytat..musi mat nevesta na sobasi zavoj?..budem mat vo vlasoch kvietok..a korunku..niekto vravi z ked bude korunka..zavoj netreba..iny mi vravia ze sa to nemusi pacit knazovi ze nebudem mat zavoj..nevem co robit...piatok idem kupovat saty..a ked musi byt zavoj musim ho dopasovat k satam..chapete ma..poprosim radu ... DAKUJEM
Odpovedať
Je to to isté ako by si si sa spýtala či musíš mať svadobné šaty biele...nemusiš a nemusíš mať ani závoj.Dnes práveže má menej neviest závoj a skôr majú vo vlasoch kvety, hrebienky, čelenky,francuzke závoje...je to tvoja svadba, tvoj vkus...ako si to zariadiš tak to máš a kňaz s tým nezmôže nič:)
Odpovedať
Profilova fotka
nemusiš vôbec nič, nezabudni si občiansky preukaz, dvoch svedkov a samozrejme nastavajuceho nič viac k svadbe netreba, všetko ostatne su dekorácie, ktore si vyber podla toho ci sa ti to páci a ako sa v tom cítiš :-)
Odpovedať
No urcite kazdy knaz ma nejaky vkus, takze su veci co sa mu pacia a co nie, ale tvoj problem to nie je. Knaz ta zosobasi aj ked prides v nohavicovom kostyme, aj ked prides v cervenych satach a tak dalej. Nezosobasi Ta ak si uz bola vydana, alebo je zenichom tvoj brat, alebo si bez zenicha :D Popozeraj albumy. Mas tu viacero inspiracii co ti pomozu sa rozhodnut.
Odpovedať
pokial bude svadba v kostole tak zalezi od farara . niektory su super ale niektory su trapny
Odpovedať
Profilova fotka
Este som nikdy nepocula, zeby fararovi vadilo, ked nevesta nema zavoj...myslim, ze to je uplne jedno...skor si viem predstavit, ze im vadia hlboke vystrihy, hole ramena, bez nejakeho bolerka, ci svetrika...lebo toto je uz o ucte k Sviatosti, ale zavoj urcite nemusis mat :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?