Svadba na mestskom úrade - čo treba vybaviť?

Ahojte,chcem sa spytat tie co ste mali svadbu na mestskom urade co vsetko je potrebne vybavit?Chceme taku mensiu svadbu s par ludmi.Treba aby mala nevesta klasicke biele saty a zenich cierny oblek?Malo by to byt koncom februara,to je este zima,ake oblecenie si dat na saty?Svadobnu kyticu a obrucky viem,ale treba aj neake ine doplnky co este nesmie chybat?Dakujem za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
jedine, co treba vybavit je ist na mestsky urad zajednat si datum a cas svadby, to je vsetko :) aspon u nas to tak bolo, nemali sme ziadne ine poziadavky, salu nam aj trochu vyzdobili (vobec sme sa o tom nebavili), mali sme tam aj nejaku pani, co hrala na klaviri hudbu, bolo to pekne a nic z toho sme si nezajednavali :) obliect si mozete co chcete, uz som videla aj zenicha v kratasoch :-D ja som tiez nemala klasicke biele saty, kludne mozes mat kostymcek, proste obliect sa mozete do coho vas napadne
Odpovedať
Profilova fotka
.. a ta kytica tiez nie je povinna... Na urade Vam daju taku brozurku kde je napisane vsetko potrebne, a slavnostne oblecenie sa doporucuje vzhladom na udalost, ale nic z toho naozaj nie je nutne. Oddaju Vas ak tam spolocne pridete, vyhlasite ano, budete mat 2 dospelych svedkov, a vsetci to podpisete. Vsetko ostatne je na Vas.
Odpovedať
@evkao @sonnenshein Dakujem,zajtra si ideme zajednat termin.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?