Svadba na americký spôsob

Profilova fotka
Ahojte zienky, takze chystame svadbu, zatial vieme ze bude na vychode. Rozmyslali sme nad niecim v Kosiciach ale nic vhodne sme nenasli. Takze sme sa rozhodli pre Tatry. Potrebovala by som poradit ale co sa tyka obradu. Mali ste niekto svadbu na americky sposob? ak ano ake to bolo, pacilo sa to? Bojim sa ze ci to nebude fadne. Chcela som najprv v chrame sv. Alzbety ale predsvadobna priprava ak nie som krstena trva 2 roky, potom sme premyslali nad neakym zamkom/hradom ale tiez nic vhodne mi neprislo na um. Budem rada za kazdu radu
Odpovedať
co je to svadba na americky sposob??
Odpovedať
predsvadobna priprava trva 2 roky v ktorej cirkvi?
Odpovedať
Profilova fotka
Krstiť by si sa dala len kvôli tomu, aby si mohla mať sobáš v chrame sv.Alžbety?...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si myslím, že dnes už 80% svadieb je na americký spôsob :-D modrý podväzok, hádzanie kytice, družičky v rovnakých šatách, to určite nie sú slovenské svadobné zvyky.... ako keby sme ich na Slovensku nemali dosť ;-) ale ok...no a čo sa týka svadby v Dóme, to som ešte nepočula, žeby príprava trvala 2 roky... stačí ak jeden z vás je pokrstený a môžte dostať dišpenz od biskupa a stačí vám normálna predmanželská príprava :-) 2 roky je to možno vtedy ak by si chcela prijať všetky sviatosti s tým, že je to tvoje vlastné presvedčenie, že chceš vstúpiť do katolíckej cirkvi, určite to netreba len kvôli svadbe :-)
Odpovedať
svadba na americký spôsob? budete mať hostí z ameriky? lebo americké svadby to je jedna kopa často nevkusného gýču, afektovanej pretvárky a zrovna ma hradoch a zámkoch ich nerobia. No ale, vaša voľba. Len ešte upresni, či sa chceš inšpirovať takou americkou svadbou skutočnou, ako býva v amerike ozaj, alebo takou čo je v amerických romantických filmoch. Filmová je totiž niečo v štýle Grand plaza, načančané kvantom zbytočností, reálna je barbecue na záhrade pod stanom a pri grile. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?