Rímskokatolícky kostol Sečovce - úvodná svadobná pieseň namiesto svadobneho pochodu

Ahojte kocky. Prosím nemáte niekto skúsenosť ako je to s hudbou v kostole? Dovolí p.Farar aby sme namiesto klasického svadobneho pochodu použili vlastnú pieseň? Svadobny pochod chceme až na konci. Vdaka
Odpovedať
@aissy myslim si, ze je to uplne na tebe. bola som uz na viacerych obradoch, kde mali na sobasi rozne skladby, rozne skupiny, slaciky......mozes sa jasne opytat, ale nemal by mat problem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Svadobný pochod nie je podmienkou svadby :), takže je len a len na Vás, ako si zariadite hudbu... či s nejakým zborom, ak tam pôsobí, alebo si zoženiete a pozvete iný, prípadne sláčiky alebo len organista. Bolo by však dobré, ak by tie sklady mali aspoň aký-taký "kostolný" nádych. Sú rôzne gospelové piesne, ktoré sa výborne hodia na svadbu, krásne texty a aj hudba :)
Odpovedať
Ju jasne tomu rozumiem. Len zrovna ten kostol ma zaujímal. Lebo som počula od viacerých že nastala situácia kedy farár nedovolil iné iba orgán a dokonca ani lupienky sa nemohli sypať po kostole. Preto sa pýtam konkrétne na tohto.
Odpovedať
Profilova fotka
@aissy najspoľahlivejší zdroj informácií bude pán farár priamo z toho kostola - skús sa ho opýtať, na podobné otázky určite musí byť zvyknutý a len on ti presne odpovie, či sa to dá alebo nie :)
Odpovedať
@janamartish samozrejme už sme mu písali len čakáme odpoveď.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?