Poraďte pekné miesto na sobáš v Galante

Profilova fotka
Ahojte, viete mi poradit dake pekne miesto na sobas v galante alebo okoli? hostinu uz vieme kde, len na obrad potrebujeme miesto, kedze kostol to byt nemoze a urad by som nerada... za vsetky dobre rady a napady budem rada :-) ;-) Dakujem :-)
Odpovedať
denka, skus sa pozriet dolna streda romantik.
Odpovedať
Ahoj denka mozem sa spytaat kde budete mat hostinu,kolko vas to vychadza na osobu a co v tom je zahrnute? My tiez pomalicky planujeme a som z okolia Galanty. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dianadidi planujeme svadbu v City Club Garden v Galante, presnu cenu este neviem ale za prenajom sa neplati, len strava a podobne, podla toho co vsetko budeme chciet. Este nemame presnu cenu ani my, kedze este nemame vsetko uplne upresnene co tam budeme chciet. Ak im napises mail, poslu ti formular a podla neho ti vedia povedat cenu. Inak maju vsetko na internetovej stranke vyfotene :)
Odpovedať
Pojdeme sa tam aj my pozriet. My sme rozmyslali nad hotelim central v sali :) A starsieho,kameramana,fotografa uz mate?
Odpovedať
Profilova fotka
Hotel je tiez fajn teraz kedze je pekne prerobeny(ja si ho pamatam este aj inak) :D , bola som tam kamaratke na svadbe a bolo to pekne.. Ale nechcela som v sali - som zo sale a z osobneho takeho pocitu som nechcela.. To sa neda vysvetlit :) A tu v Galante maju gulate stoly co som chcela :) vraj obrad moze byt v parku pri kastiely ale neviem o tom zatial blizsie info ci to vazne robia :/ Fotografa mame kamarata, kameramana zhanam prave a starejsieho sme sa este nerozhodli ci chceme vobec, treba ho? :D Chceme to jednoduche, a osobnejsie, vela veci zvladnu druzicky a druzba a kapela namiesto starejsieho.. co myslite?
Odpovedať
Juj guľaté stoly su krasne :) ja este tiez vobec netusim ze koho zozenieme fotografa akameru za prijateľnú cenu. No vsaksnad snáď sa podari. My by sme určite chceli starejsieho ale ak to chcete takto tak ani nemusi byt. Hlavne si to treba urobit po vasom aby ste sa hlavne vy dobre citili :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kristinka Dakujem ale miestnost uz mam. :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte baby, zaujímalo by ma kde ste nakoniec vyriešili ten obrad? Ja som z Galanty a tiež nechceme kostol ani úrad...
Odpovedať
Profilova fotka
chceli sme v parku, restauracia ti tam vie pripravit stolicky aj taku tu peknu branku na sobas, ale sme si to rozmysleli nakoniec lebo keby nahodou prsalo a podobne tak by sa to nedalo.. ale ak sa toho niekto neboji, musi to byt pekne :) a inak tak mimochodom, za tych 500metrov ze ten pan nepojde do renesancneho kastiela ale do parku si tiez pytaju dost navyse penazi to ma prekvapilo :D my sme to nakoniec nechali na urade lebo v galante ta miestnost je v renesancnom kastieli a tam to nieje take to klasicke a uplne skarede :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som robil ozvucenie sobasa vonku v Galandii a celkom fajn prostredie...
Odpovedať
Profilova fotka
@denka1504 @kefs My sme mali obrad v parku a hostinu v City Club & Garden a neľutujem, najlepšie rozhodnutie mali sme krásne počasie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@darinka294 Ahoj, rada by som videla nejake foto z obradu, museli ste to mat krasne
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kefs keď dostanem fotky tak určite pridám nejaké foto do svadobného albumu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame hostinu v GA, v Hoteli Galanta a robia tam aj vonku sobas.
Odpovedať
zuzi a kedy? aj my tam máme svadbu, resp. hostinu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@relaxx11 mas spravu :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
chcem si vzat svoju lasku dvaja svedkovia ,na urade pomozte kolko je poplatok
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?