Poraďte miesto na obrad v okolí Modry, Pezinka

Profilova fotka
Ahojte nevestičky, viete mi prosím poradiť miesto na obrad, ktorý bude v lete niekde blízko Modry/Pezinku, Bratislavu moc nechcem. Hostinu budeme mať vo Vinárni u Ludvika, ale obrad tam moc nechcem.
Odpovedať
Pezinok má okrem štandardnej obecnej sály aj veľmi peknú sálu v starej radnici, za príplatok. Pohľadaj na internete fotky, je to vnútri celkom s atmosférou. A je to hneď na námestí. Potom veľmi pekné prostredie má areál Gaudium v Limbachu, celý park so stromami, nádvoríčko s pergolami a obďaleč jazierko, ale pokiaľ viem, využívajú to väčšinou vtedy, keď majú v Gaudiu aj hostinu a zábavu. A ak by ste chceli niečo v ľudovom prostredí a vonku, videla som už aj fotky z dvora v Schaubmarovho mlyna na kraji pezinka (sídli tam galéria insitného umenia SNG), a boli veľmi pekné. Alebo v Pezinku v Zámockom parku? To by mohlo byť pekné, ale neviem, či chcete obrad von... snáď ešte niekto niečo poradí.
Odpovedať
Profilova fotka
@nostalgovicova dakujem :-) idem to popozerať
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@tdz Ahoj ja mám taký istý problém. Tiež budeme mať hostinu u Ludvika ale na obrad sa mi to tam zdá malé, i keď je to pekné miesto. No obrad by sme chceli mať v exteriéri a buď v modre alebo v Pezinku. Chcem sa spýtať či si našla nejaké pekné miesto na obrad? Ďakujeeem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Gaudium neodporučam nebola som spokojná
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
@tdz Ahoj :) mozem sa spytat ako to nakoniec dopadlo ? aj my budeme mat pravdepodobne hostinu tam ale obrad rozmyslame inde :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?