Poraďte miesto na civilný obrad pod holým nebom v Nitre

dakujem :)
Odpovedať
no nitra je troska problem... aj ja som sa na to bola teraz informovat, mozes si navrhnut miesto, oni z matriky to obzru ci to vyhovovuje, musis tam vsak mat zabezpecenu alternativu, ak by prsalo... mne pani vraveli, ze uz sobasili v parku, vraj na agrokomplexe pri tej kolibe je to velmi pekne, na hrade sa to neda, my budeme mat obrad vonku na zamku u grofa (lenze tam mame potom aj hostinu...)
Odpovedať
Aj my budeme mať obrad na Zámku u Grófa :), mohla by si sa opýtať na matrike, kam chodia sobášiť, ony budú mať najlepší prehľad a zároveň ti aj hneď povedia, či ti to schvália :)
Odpovedať
no to bude trosku komplikovane, lebo vsetko vybavujeme zo zahranicia, tak snad mailova a telefonicka komunikacia bude stacit. dakujem za tipy :-)
Odpovedať
@janazet29 Ahoj chcem sa len syptat kedy mas termin svadby , lebo ja tiez vsetko vybavujem zo zahranicia . A kolko energie ma to bude este stat ked mame svadbu v lete. Tiez chceme mat svadbu vonku resp. doma v zahrade. Ked uz si nieco vybavovala tak mi budes vediet povedat co to obnasa a ci by urad s takym niecim suhlasil, alebo ma matrika cize urad len vyhradene miesto na sobase .
Odpovedať
ahoj, termin este nemame uplne zavazny, ale planujeme bud koniec jula alebo zaciatok augusta. pisala som na matriku a tam ma informovali, kde v nitre (mimo uradu) sa uz svadby konali: zlaty klucik, hotel mikado a hotel river, zapadoslovenska koliba alebo zamok u grofa. ak by si to chcela mat niekde inde, asi by to zabralo viac casu a vybavovaciek. treba kontaktovat priamo matriku, odtial ziskas najpresnejsie informacie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
super nápad babenky :-) zámok u grófa ma ani nenapadol...len neviem či nebude problém mať tam cirkevný obrad....a finančne je to tam ako? náročné či menej náročné???
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?