Pohansky obrad po civilnom sobasi.

Profilova fotka
Ahojte buduce nevesticky, prosim Vas o radu. Nepoznate alebo nemate kontakt na osobu, ktora by vedela naplanovat kratky pohansky obrad? Dakujem pekne za vsetky rady😚
Odpovedať
Ahoj, neviem ci som divna, ale co znamena pohansky obrad ? Ze si neveriaca a chces svadbu v kostole ?
Odpovedať
Je to jednoduché: choď na matriku, na obecný úrad, na mestský úrad - tam sa robia pohanské obrady!!!
Odpovedať
Profilova fotka
@medarda nie nerobia, tam sa robia civilne sobase, pleties si pohana a ateistu. @martinkas17 pohanstvo je stare nabozenstvo, ktore okrem inych narodov vyznavali aj Slovania pred prichodom krestanstva na nase uzemie, vyznacuje sa polyteizmom a vzdavanim ucty matke prirode, napr. Perun bol pohansky boh hromu. @aslan1 kamos je pohan a planuje svadbu v akomsi svatohaji, opytam sa ho ako to bude riesit s obradom a dam ti vediet :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mimca77 si skvela. Dakujem ti velmi pekne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
V čechách je Česká Pohanská Společnost (http://pohanskaspolecnost.cz/), nevím jestli má obdobu i na slovensku, ale můžete se tam poptat jestli mezi nimi třeba najsou slováci. Taky záleží na tom jak pohanský? Keltský? Germánský? Slovanský? Wicca? Znám nějaké druidy a v ČPS určitě působí i nějací Ásatrú. O Slovanech a Wiccanech nevím, ale to neznamená že nejsou. Poptej se tam, oni už tě nadirigují :)
Odpovedať
Profilova fotka
@aslan1 Prepac uplne som ti zabudla napisat, ale s kamosom som sa o tom bavila, tak co mi poradil, ze je nejaky chlapik, ktory sa vola Ziarislav a on robi pohanske obrady, ale vraj je teda dost svojsky, ale ze jemu by sa odporucil ozvat, ak ma dobre info, tak on normalne moze robit sobase, cize nielen by vam mohol spravit slovansky obrad, ale by bol aj platny, ale to nemam potvrdene. Ked zistim nieco nove, dam ti vediet :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?