Pieseň na obrade

Baby prosím nejaké návrhy na cca 2-3 piesne pre spevačku do kostola? Niečo modernejšie? Dik :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@beckie Nam spievali HALLELUJAH so svadobnym textom a v slovenčine :) velmi dojemná pieseň
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@1608zuzana prosim ta aky ste mali text? Strasne by som chcela mat Halleluyah a capella v kostole, ale anglicky text nie je velmi svadobny ;-) °S priatelom je to nasa oblubena piesen a ja by som ho chcela preklavpit :) Text mi mozes poslat aj do IP, dakujeeeeeem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lolissima sorry ale nemám text ani som ho nenasla na nete, naš zbor v kostole si zohnal a spievali nam to ale ja ho nemam ale kukni toto video tu je pieseň len neviem či je cela: https://www.youtube.com/watch?v=GcoVJ...
Odpovedať
Halleluya je OTREPANA, navyse je to smutna pesnicka. Do kostola sa hodi krasna Az do konca dni http://m.youtube.com/watch?v=TeELIEoLSdw alebo od Lucky Vondrackovej Laska na sto let http://m.youtube.com/watch?v=h3xRUc4pp5E :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, nám spievala speváčka z konzervatória a zároveň aj zahrala na organe: Pachelbel, Bach - Air, Ave Maria, nie je to síce nič modernejšie ale rozcitliveli väčšinu hostí :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som na svadbach v kostole zazila Az do konca dni, a od Adama Duricu - Nelutujem... Obidve boli fakt pekne, potom boli este dve podobne ale to si uz nepamatam ake.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?