Odmietnutie delegovaného svadobneho obradu - Malinovo

Mal niekto problém s odmietnutím delegovaného sobáša? Ja som sa s tým stretla v Malinove a som poriadne znechutená. Dakujem za kazdu info.
Odpovedať
Profilova fotka
A dôvod?
Odpovedať
Pani mi povedala, ze dovody mi nemusi hovorit, jednoducho to zamietli. Ale z toho co hovorila, som si vyvodila, ze dovodom je asi to, ze nie sme obcanmi obce, a ze obrad by bol na mieste, ktore sa im nepaci ( pritom tam predtym uplne bezne obrady robili - pravdepodobne iba obcanom ich obce )
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to je riadna blbosť, veď ak ste to nahlásili v dostatočnom predstihu a predložíte potrebné dokumenty, nemal by to byť problém... áno, môžeme Vám upraviť miesto, kde to chcete mať, ale aj tak na úrade by sa to malo dať urobiť... je to trošku na zamyslenie...
Odpovedať
A povedala Vam aj ake mate moznosti? Ci akoze sa nemozete vziat vobec?
Odpovedať
My sme chceli obrad na mieste kde budeme mat aj svadobnu hostinu. A toto nam odmietli
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to môžu, sú na to stanovené miesta, ktoré si schvaľuje miestny úrad... Ale zase viem, že dokážu urobiť aj výnimky... takže to je potom len vec rozhodnutia a hlavne ochoty...
Odpovedať
ano samozrejme je to o ochote, ktora tu chyba. A este ked viem, ze tam obrady robia, tak mi to prislo zvlastne.
Odpovedať
@katular niekedy to byva tak ze su ludia rovni a rovnejsi...vy ste v tomto pripade asi len tí rovni :(
Odpovedať
akoze vam nemusia povedat dovod? to kde videli takto jednat s ludmi? teraz akoze co mate robit, nebudete sa brat len preto, ze to nechcu urobit pre niekoho kto nie je z ich obce? to je uplne smiesne. neda sa tam jednat aj s niekym inym ako s tou konretnou pani?
Odpovedať
@patulienka1 Co Vám poviem, nechapem takýto pristup, ved sme ludia. Ale ked sa niekomu dobre zaspava s pocitom, ze niekomu tym ublizil, nech sa paci. Takze nam zostava moznost, sa vziat, v mieste mojho trvaleho bydliska. Priatel volal so starostkou a ta povedala, ze toto vsetko riesi matrikarka. Informovala som o tom aj pani, kde chceme mat svadbu a ta povedala, ze to bude riesit s konatelkou. Takze uvidime, ci sa nieco podari vyriesit.
Odpovedať
Profilova fotka
toto nechapem ani ja. ved to pre nich nemoze byt ziadny problem ked to tak uz pred tym robili. mozno ked im dohovoria aj z toho miesta kde chcete mat hostinu tak to povolia. ja verim, ze sa tomu budu vsetci snazit pomoct najviac ako sa bude dat :)
Odpovedať
Profilova fotka
V Malinove majú len jedného oddávajúceho? Lebo malo by ich byť viac, treba sa opýtať, či niektorý iný z poslancov, ktorý môže sobášiť by nešiel vykonať obrad, tuším sa niečo platí za miesto mimo ich obvyklého obradného miesta, ale ochota ísť osobášiť by mala byť
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ajaku Pritomna musi byt matrikarka, ci uz oddava starosta alebo poslanec. Uz to riesi ja konatelka z miesta, kde budeme mat svadbu. Snad bude uspesna
Odpovedať
Profilova fotka
to je najlepšia voľba, riešiť to s konateľkou z miesta, kde máte svadbu... :) Štandardne to takto mávajú poriešené miesta, kde bývajú svadby a poskytujú aj takúto službu, že všetko vlastne vybavia oni :) Tak snáď Vám bude šťastie priať :)
Odpovedať
Profilova fotka
Vy ste žiadosť podávali písomne nie? Tým pádom by ste si mohli vypýtať aj normálnu písomnú odpoveď kde by už musel poriadny dôvod. Pokiaľ ho nemajú tak vás musia zosobášiť
Odpovedať
@1_marfuska_1 nie. My sme sa najprv informovali mailom a potom sme tam boli osobne
Odpovedať
Profilova fotka
to je nonsen, oni si nemozu len tak povedat, ze vas nezosobasia. treba sa stazovat. neda sa tam ist aj priamo za starostom a riesit to s nim a nie s tou neochotnou pani matrikarkou?
Odpovedať
@patwolla uz to riesi pani konatelka z miesta, kde budeme mat svadbu. Uvidime kam sa to pohne
Odpovedať
joj, no bude, vam moc priat, aby vam to vyslo @katular
Odpovedať
Profilova fotka
@katular je niečo nové? Ako to dopadlo nakoniec?
Odpovedať
@ajaku Stale cakam, na odpoved od pani, kde budeme mat svadbu, ci sa jej nieco podarilo vybavit
Odpovedať
Profilova fotka
@katular Aha, no tak to vám teda asi zostáva iba čakať. Aj viete kedy vám dá vedieť či aj ona čaká na vhodnú príležitosť kedy tam ísť?
Odpovedať
@1_marfuska_1 do stvrtka mi ma dat vediet
Odpovedať
Profilova fotka
@katular noo tak to uz je len zajtra. hadam sa to podari
Odpovedať
Profilova fotka
Ako ste dopadli?
Odpovedať
@vierkovanana Zatial nijako, ze pani nema zatial nic nove. Ja uz neriesim...proste termin mame, zoberieme sa prinajhorsom u nas v obci, co je chvalabohu kusok odtial a hostina bude v Malinove.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?