Obrad na Trenčianskom hrade

Ahojte nevesty, mali ste niektora obrad na hrade v Trencine? Viete mi dat nejake blizsie info? Nebudeme mat cirkevny obrad a mestskemu uradu by som sa najradsej vyhla :-( Dakujem za vase info :)
Odpovedať
Naozaj nemate nikto skusenost?? Pliiiiz napiste :-S
Odpovedať
obrad môžeš mať buď v delovej bašte alebo v rytierskej v Barborinom paláci. V Barbore je perfektná akustika a dve gotické fresky. Delovka je podľa mňa o ničom. Parkovať sa dá pri informačke, čiže delovku máte na dosah a do Barbory by ste museli šľapať do kopca. Výzdobu a hudbu si však musíš zabezpečiť sama.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tam bola na svadbe v barborinom palaci a nejak sa mi tam nepacilo.. vyzeralo to tam ako v jaskyni :-D
Odpovedať
Dakujem vam :)
Odpovedať
Ahoj. Ak chceš poradiť so svadbou na TN hrade, určite sa obráť na Súbor Historického Šermu WAGUS - p. Sekerka -Oni často usporadúvajú svadby na hrade, takže s tým majú vynikajúce skúsenosti. Pozri si ich stránku, kde majú o svadbe na hrade nejaké info. Ak by si chcela kontakt na p. Sekerku, pošlem do IP. Hostinu na hrade väčšinou zabezpečuje Reštaurácia Fatima - aj na ich stránke môžeš zistiť nejaké info a pozrieť foto z realizovaných svadieb.
Odpovedať
Ahoj, ano jasne, kontakt sa vzdy hodi:-) dakujem ti
Odpovedať
Náhodou som naďabila na jednu nevestu, ktorá mala svadbu na Delovej bašte: zuzannka10
Odpovedať
Profilova fotka
@suezka Dobry den, v pripade zaujmu z Vasej strany, Vam vieme pomoct s realizaciou obradu na Trencianskom hrade a zaroven do pozornosti Vam davame: Čarovné priestory reštaurácie Fatima priamo pod bralom Trenčianskeho hradu s výhľadom na panorámu mesta Trenčín Vám umožnia stráviť svadobný deň priamo vo vnútri, alebo i na romantickej terase. Zrealizujeme Vaše predstavy do najmenších detailov, vyjdeme v ústrety Vašim finančným možnostiam a pomôžeme Vám urobiť z Vášho svadobného dňa nazabudnuteľnú udalosť. Svadobná agentúra Vám ponúka akékoľvek služby súvisiace s organizáciou svadby. Reštauračný komplex Fatima Vám ponúka: Jedáleň s kapacitou do 100 miest Zimná záhrada s kapacitou do 50 miest Kaviareň Fatima Letná terasa s kapacitou do 150 miest Dúfame, že sme vzbudili Vašu zvedavosť a tešíme sa na Vašu návštevu!
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte nevesty. Chcem sa spýtať, či by ste mi mohli odporučiť agentúru, ktorá vám robila výzdobu v Barborinom paláci a poslať mi prípadne nejaké foto. Vďaka moc. ;-) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?