Obrad a hostina v inom meste

Ženy poradte mi :-| ...som z Hlohovca a mne sa tu absolútne nič nepáči, ani žiadne miesto na hostinu a kedže budeme mať civilný sobáš ani miesto na obrad :-( . Neviem či som taká prehnane náročná, alebo čo...keď vidím krásne fotky z iných miest a tie, ktoré zväčša majú v albumoch žienky z Hlohovca, príde mi to neporovnateľné. So snúbencom sa nám veľmi páči Banská Štiavnica a i matrika tam, vyzerá lepšie ako polovica sál na hradoch vhodná na civilný obrad, veľa ľudí ma od tejto myšlienky odhovára, vraj to bude pre hostí únavné (presun z HC busom do B. Š. a potom z B. Š. na hostinu pri HC. Nemali ste niektorá takto riešený svadobný deň?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my so snúbencom sa budeme brať v Levoči, každý pochádzame z iného mesta. Ja som z Levíc, snúbenec zo Starej Ľubovne. budeme musieť vyriešiť dopravu pre moju rodinu, ale dúfam, že sa nám to podarí. Levoču sme si vybrali preto, lebo je tu všetko lacnejšie a je to krásne mesto. A tiež aj preto máme svadbu tu, lebo tu momentálne obaja žijeme.
Odpovedať
snubenka75 budete svadobčanov prepravovať aj na miesto obradu v Levoči z Levíc? či chcete to riešiť tak, že budú deň pred svadbou ubytovaný v Levoči? u Vás tá cesta bude ešte raz tak dlhá...ja som to v tej Štiavnici tak silno chcela, ale všetci vravia, že ich to trmácanie vyše hodiny busom bude unavovať, že či sa predsa nerozhodnem pre civilný u nás v HC.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak sa chce, všetko sa dá. Až teraz zistím, ako im na mne záleží. Majú reči, že to je ďaleko, ale ja viem, že aj tak prídu. Ja mám len šesť hostí z mojej rodiny, môžu prísť aj autom aj vlakom. Keď sa ženil môj brať, ja som za ním cestovala z Nitry až do Starého Smokovca. A to bola cesta.
Odpovedať
Tak držím palce, nech to dobre dopadne :)
Odpovedať
ja napisem skusenost z kamaratkinej svadby, svadbu mali v KE, ženich a jeho rodina neboli z KE, všetci došli objednaným autobusom až z Kežmarku s hosťami, či boli unaveni neviem, obrad bol o pol tretej pol stvrtej tusim, a autobus čakal celý čas kým skončí hostina, domov odchadzali okolo druhej rano tušim...pozri rozhodnutie je na tebe, ja hovorim, že je to len a len Vaša svadba a vy budete na nu spominat cely zivot, kto bude mat pripomienky nech si spravi vlastnu svadbu, a miesto kde budete mat hodinu nema nejaku zahradu alebo nieco kde by sa dal urobit aj obrad???
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?