Obnovenie manželského sľubu rodičov na svadbe dcéry?

Ahojte :-) Moji rodičia budú mať výročie svadby tri dni pred tou našou. Chcela by som aby si obnovili svoj manželský sľub na našej svadbe. Len neviem ako to môže vyzerať, keď snubencovi rodičia si ich neobnovia. Či by to nebolo pre nich také blbe. S mojimi rodičmi máme obaja veľmi dobrý vzťah. Stretli ste sa už s tým? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Moji rodicia mali tiez obnovu manzelskych slubov pocas svatej omse.a netrva to dlho. Porozpravaj sa o tom s panom fararom on ti to vysvetli lepsie. Ale podla mna by to bolo super pocas vasej svadby ;)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ono je to bežné, že v niektorých farnostiach sa manželské sľuby obnovujú tak hromadne napríklad počas Národného týždňa manželstva - u nás v NZ povedzme máme taký zvyk :) keby ste sa opýtali sobášiaceho, či by mohol urobiť obnovu povedzme pre rodičov, možno by sa k nim ešte niekto mohol pridať- netýka sa to len párov, ktoré majú práve výročie - a býva to vážne pekné a trvá to len chvíľočku :)
Odpovedať
Ked sa sestra vydavala, tak nasi oslavovali 25rokov. Na konci omse pred podpisovanim zapisnice k nim farar pristupil a obnovili si svoj manzelsky slub. Trvalo to mozno 3min. Bolo to fajn. Bolo to akoby povzbudenim aj pre tych mladomanzelov, ze mozu byt aj oni tak dlho spolu. :-)
Odpovedať
Ďakujem za rady :-) naši budú mať tiež 25 rokov tak sme ich chceli takto prekvapit. Tak asi už nebudem váhať a spravíme to tak. :-)
Odpovedať
@zuzkas124 nuz ako napad pekny ale rozhodne nie ako prekvapenie... daj im vediet vopred a taktiez druhej strane , lebo si vyrobis na svadbe riadny trapas
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?