O koľkej si máme dať obrad?

Profilova fotka
Poradte, budeme sa brat v pravoslavnej cirkvi, o kolkej si mame dat obrad? u nas sa vacsinou dava poobede.. Budeme mat bez omse... o 15:00 alebo o 16:00 ? dik
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som dal radsej neskor cize o 16. hod. ... vacsinou sa nieco nestiha a ci uz skonci svadobna zabava o 5. rano alebo o 7. to je uz jedno. Ked sa vsak nestiha na obrad, tak to uz jedno nieje :)
Odpovedať
Profilova fotka
@januelaa my budeme mat 16.15 tiez bez omse...
Odpovedať
Profilova fotka
musim sa asi este opytat, ze kolko ten nas obrad bude trvat..:)) treba pocitat aj s gratulaciou pred kostolom.. no nechcela by som prist neksoro do saly..:) Sice svadba bude v lete..:) jaaaaaaaaaaaaj uz pri takych malickostiach sa neviem rozhodnut.. asi ho dam na 15:30..:) hahhhaa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj my máme o 16:00 kvôli tomu aby sme všetko postíhali a plus nám fotograf poradil ten čas kvôli jedlu lebo takto ušetríme 1 chod ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzika13 no pekne.. dobra rada..:) neviem naozaj a uz riesime kvoli rodine v zahranici oznamenia a musime tam nieco napisat... V podstate ja budem mat o vsetko postarane, pred svadbou sa ideme len fotit, aby sme neodbiehali.. :-) hostia pridu az pred kostol, my nebudeme mat odobierku ani nic podobne...
Odpovedať
Profilova fotka
no my sme to brali hlavne z tej stránky , že ušetríme a z toho že v Septembri je v podstate do 9 svetlo a vždy sa ľudia idviažu až keď sa zotmie ;-) takže aby nebola nuda..my totiž budeme mať omšu čiže to je do 5 plus gratulácie do pol 6 cesta na hostinu a podobne čiže 1. chod budeme podávať až okolo 6 čiže dovtedy už bude za tmy zábava v plnom prúde..
Odpovedať
Profilova fotka
@weddsk no my chceme svadbu v style boho a chceme take fotky s atmosferou a fotografka povedala ze take sa najlepsie fotia okolo 5-6 vecer (svadba bude koncom augusta-zaciatkom sept) vies kolko to asi trva nafotit ze by se sa vzdialili od hosti lebo mi sme povodne chceli obrad o 6 lebo chceme mat svadbu na rovnakom mieste ako hostinu myslis ze je to vhodne alebo radsej fotit iny den?
Odpovedať
Profilova fotka
@dorenika .... kolko to bude trvat, tak to vam povie najlepsie fotografka ...my fotime pred obradom alebo po spolocnej polievke ... vtedy je cas... hostia uz dostali najest, kecaju a starejsi ich zabavi na tu polhodinku na fotky... ked si pozries v mojom profile video tomas a agi, tak ta bola 18.8., obrad bol o 15. hod. a fotilo sa 18.15 hod. a vo videu je vidno ake tam bolo svetlo vtedy ...styl boho neviem aky je ale myslim si, ze ide o zapadajuce slnko :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna je najlepší čas o 16:00, My budeme mať obrad v kostole o 16:00, začiatkom oktobra. :)
Odpovedať
Profilova fotka
rozhodnute 15:30 hod..:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
My mame tiez obrad v kostole bez omse o 16.00. Myslim, ze je to velmi dobry cas.. Po obrade gratulacie a presun, ten je u nas asi pol hodka..
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?