Nástup na civilný obrad. Kto má ísť kedy a s kým?

Ahojte nemozem najst nikde temu kde by sa pisalo o tom ake su alternativy nastupu na obrad... Jedina vec co chcem je ze zenich ma bude cakat pred "oltarom" (neviem ako inak to nazvat, budeme mat sobas na matrike). Vsetci ostatni uz budu dnu alebo niekto pojde v sprievode so mnou??? Dik Radka
Odpovedať
Ja to takto planujem ze zenich ma bude cakat a vsetci ostatni uz budu dnu a mna dovedie moj otec.
Odpovedať
cize len ty a tvoj otec??? Dievcatko s kvetmi a ostatne druzicky????
Odpovedať
Ak budu vsetci aj zenich uz v miestnosti,je len na tebe,ci ta dovedie otec alebo ci pojdes sama..a ak chces aj dievcatko s kvetmi alebo druzicky,tak podla mna by mali ist dnu chvilku pred tebou,ale naozaj len chvilocku..
Odpovedať
Da sa to na urade dohodnut??? Alebo s tym robia problemy? Nevadia im lupene po celej sale???? Ma s tym niekto skusenosti?
Odpovedať
Ja s tym skusenost nemam,ale keby im nieco ohladne vyzdoby vadilo,tak im kludne povedz,ze to potom aj niekto,koho ty/vy zabezpecite uprace..,to by im naozaj nemalo vadit. A nastup je len na tebe,ako sa dohodnes,aj kvoli hudbe,tak bude.. :-) (samozrejme,ak tam nie su total neochotni..)
Odpovedať
To dufam.... :-)
Odpovedať
prestudujte si aj tieto temy http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som pocula, ze na matrike musis ist najprv do akejsi miestnosti s dokladmi ako dat obciansky a tak aj so zenichom aj so svedkami, co sa mi teda vobec nepaci, lebo by som tiez chcela, aby ma cakal a videl az tam v tej sale, tak neviem... ak ste to niekto takto robili na matrike, ozvite sa! :-)
Odpovedať
skuste sa dohodnut s matrikarkou kamoska mi rozpravala ze jej kamoska tiez s tym mala problemy ale nakoniec sa dohodla a ze ten pocit stale za to ked vsetci zrazu stichli a videla tie obdivuhodne pohlady ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
noo, ved je to predsa moja svadba, tak mi hadam vyhoveju, ktovie, urcite sa aspon pokusim si to vydebatovat :-)
Odpovedať
laurakubo: U nas to bude tak, ze hostia sa nazenu do kostola a potom vojde moj drahy s maminkou. (Ma pravo ho vyprevadit do zivota). Potom jeho ocko s mojou maminkou, potom mozno svedkovia a potom malicke druzicky a druzbovia a nakoniec moj ocko so mnou. Tym zastupom medzi mnou a drahym sa docieli efekt, ze ma bude cakat pred oltarom. Samozrejme, ze vsetci pojdu chvilu za sebou ale ja s tatkom vojdeme az ked budu vsetci na svojich miestach.
Odpovedať
No ako som hore pisala, ja pojdem s otcom a pred nami moje dve dospele druzicky.
Odpovedať
Článok sa načítava...
lara: mne by sa to strasne pacilo, keby mali rovnake, alebo podobne saty, ale to by bolo nezmyslene drahe... aspon pre nas.
Odpovedať
Moje budu mat rovnake saty, suhlasili s tym ze si pojdu kupit saty spolu. Nebyvaju v jednom meste takze v pohode ich potom vynosia. ;-)
Odpovedať
lara: to je vyborne. Moje druzicky sa absolutne nepoznaju a kazda byva inde. Jedna bude draheho sestra z OV, potom budem mat svoju birmovnu dcerenku, ta je od prievidze a potom jednu kamaratku z BA... je nemozne nejak ich dat dokopy. Ale nastastie mi na tom nezalezi :-) Aj ked ..bolo by to pekne.
Odpovedať
Aj moje druzicky by mali mat rovnake saty...len ich este budeme musiet vybrat. Ma vasa hlavna druzicka rovnake saty ako ostatne??? V ktorej casti sprievodu budu druzicky a druzbovia? Kto vam bude usadzat ludi do miestnosti obradu ci kostola/ po pripade ich tam vhanat :-D ?
Odpovedať
Ja budem dve druzicky, obidve su rovnake, teda hlavnu druzicku nemam. Ako som hore pisala, pojdu predo mnou do saly. Tu v UK je zvykom ze zenich poveri dvoch jeho kamaratov funkciou "usher" , to su akoby taki uvadzaci, pomocnici. Oni su pred kostolom, pred salou, vitaju hosti, usadzaju ich a su napomocni so vsetkym co treba. U nas je to trosku problem kedze svadba je na Slovensku tak asi budeme mat jedneho ushera a potom k nemu dohodime nejaku kamosku Slovensku, aby to bolo zrozumitelne pre obe strany.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby a nemali by ist tie male deticky "flowergirls" pre nami ako prve???? Ved oni hadzu lupienky...A potom az nevesta? Alebo sa mylim....Lebo ja chcem mat chlapceka a dievcatko, akoze nevesta a zenich ktory pojdu pred nami a budu rozhadzovat lupienky... len teraz neviem ci by som teda nemala ist prva ja :-|
Odpovedať
To je dobry napad na druzbov by som bola zabudla... vsetko vesiam len na dievcata a chlapy zas nic. Tak to budu robit dvaja druzbovia, mozno ty isty co sa budu starat o zasadaci poriadok na hostine... a mam po probleme... Mam 4-3 druzicky (nie som 100% rozhodnuta) ale asi skor 4. Z nich jedna hlavna a 1-2 dievcatka s kvetmi. Ale asi zostanem pri jednej. Kazda druzicka dostane jedneho druzbu. :-D Ak si ho ovsem neprivedie. Hlavny druzba ma partnerku a hlavna druzickama svojho partnera. To snad moze byt, nie? Dvoch chalanov - druzicky mame vybranych na usadzanie k stolom a neskor na to pociatocne ulievanie a pripijanie si. neviem ci druzbov tiez zapojit do sprievodu alebo ich nechat cakat na druzicky ako zenich na nevestu????
Odpovedať
Xrumka, aj mybudeme mat "chlapceka(12) a dievcatko(10)" pred nami, ale kvietky a lupene nikto hadzat nebude, kedze sa mi nechce lamat si na tom hlavu, kto to potom ma upratat :-N ... A co sa tyka toho "pristupu k oltaru"(svadba bude na urade), tak tam chcem kracat s mojim milym, kedze my to urobime tak, ze si po mna pride aj s mojou kyticou(budeme vedla seba v izbach v hoteli :-D ) a pojdeme sa pred obradom fotit...a na urade rychlo skocime odovzdat tie obcianske a hostia si mozu dovtedy posadat...no a potom tam spolu dokracame ;-)
Odpovedať
Xrumka - pokial pojdu 2-3 metre pred vami ani nezaclonia vyhlad na vas a aj mozu rozhadzovat lupienky...
Odpovedať
som zvedava ako sa mi podari spracovat moje neterky a synovcov. Chcela by som aby isli pred nami par metrov. Najstarsia ma 4,5 roka najmladsia 2,5 roka a chalani maju 4,5 a 3,5 roka. Ale aspon bude sranda. leonie: pre mna pride drahy ku nam pred svadbou na odobierku a potom sa ideme fotit, Ale do kostola bude vstupovat s maminkou.
Odpovedať
neviem podla mna tie lupene treba uprtat a aj šaty sa tam možu ovela lahšie nevypratelne vyprať ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem za radu leonie, laurakubko.... Ja mam dve sedemrocne deticky, chlapceka aj dievcatko.Este som si nie ista, ci budu rozhadzovat lupienky , ale chcem aby isli pred nami.Akurat momentalne riesim to, co bude s nimi ked k tomu oltaru dojdu.Zrejme budu chciet utekat k rodicom, ktory mozno nebudu v blizkosti, alebo sa usadia tam... no neviem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?