Na ktorú hodinu naplánovať svadobný obrad?

Ahojte, na kedy je najlepsie dat obrad? Na 15:00 alebo na 16:00 v pripade, ze obrad a hostina su na tom istom mieste? Nebude 16:00 uz neskoro?
Odpovedať
Profilova fotka
16:00 úplne stačí, navyše keď máte svadbu v júni
Odpovedať
aj my budeme mat o 16:00 a bola som na svadbe kde bol obrad az o 18:00
Odpovedať
my chceme 16 a hostina bude inde.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame tiez obrad o 16:00 :-) a tiez hostinu aj obrad na jednom mieste :-) ale je pravda, ze nam na matrike povodne odporucali termin o piatej, to uz mi pride dost neskoro
Odpovedať
my budeme mať o 15:00 pravdepodobne, keďže hostia budú ubytovaní v hoteli, kde budú len raňajky..neviem, či by nebolo už neskoro, keby je obrad o 16:00 a jesť by sa začalo až cca o 17:00? .....ale myslím, že Vám stačí aj o 16:00
Odpovedať
my sme mali tiez o 15:00 a bolo to tak akurat. Ja by som sa bala ci uz o 16tej nebude neskoro. Ja som to chcela cim skor aby sme mali dlhsiu zabavu a aby to bolo cim skor za mnou:-)
Odpovedať
my sme mali o 17. hodine obrad v kostole, hostina bola inde (Trnava-Smolenice).... akurát to bolo podľa mňa, stihli sme všetko v pohodke bez naháňačiek a stresu :-) dokonca som si stihla aj oddýchnuť a v pokoji sa najesť :-) Ja by som dala asi o 16:00 ;-)
Odpovedať
Ahoj my mame obrad o 15 ale svadbu v septembri a hosyinu mame inde ako svadbu ale od seba asi 10 minut autom ale ja sa chcem ist este fotit pred jedenim
Odpovedať
pokial mas moznost si vybrat aj skor tak si daj na tu 15:00 obrad. Je to lepsie ked to mas skor, viem to z vlastnej skusenosti. Horsie by boolo keby si sa uz musela prisposobit a mat az o 16tej obrad
Odpovedať
Profilova fotka
tym ze budete mat svadbu v juni a je dost velka pravdepodobnost ze bude teplo by som povedala ze kludne staci aj o tej stvrtej dat obrad, aspon vam nebude take teplo. A svetlo byva dlhsie takze myslim ze to uplne staci:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ako baby pisu vzdy je lepsie skor ale neskor. Aspon bude ten tvoj den trvat dlhsie a budes mat viacej casu na hostine sa venovat svadobcanom:-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme dali 15 30 na urade,teraz neviem ci sme nemali dat skor.Jooj dilema.Kameraman,dj,fotograf tvrdia,ze cim je obrad skor tak tym rychlejsie ludia odchadzaju domov ,hned cca po odcepceni a ze su viac unudeni ako ked sa to cele posunie k neskorsej hodine.Ze castokrat vidia unudenych ludi ,ze hruuza sa pozerat.A to sa v zivote nevideli a dali mi takyto rovnaky nazor.
Odpovedať
Článok sa načítava...
my máme svadbu 5.novembra a neviem na koľkú máme dať obrad? viete mi poradiť?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali svadbu v lete, kedy je teplo a dlho svetlo a mali sme obrad 15:15. V novembri byva skoro tma, treba s tym pocitat. Neskor ako o 15tej by som to nedavala, zrejme este skor..ale treba zvazit, ci sa pred tym aj fotite a kolko tomu chcete venovat, aby ste mali na vsetko akurat cas.
Odpovedať
@jankatomi2016 pozerám práve kalendár, 5.novembra slnko zapadne 16:17, takže by som ho dala hoc aj naobed a hostinu potom aj skôr; bola som na svadbe, ktorá bola - obrad 12:01 a hostina o 14:00, trošku ďalej sa na ňu cestovalo a celé to tak skončilo skôr, cca o tej 1:00, nemusí byť podľa mňa svadba do 4:00 :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
My mame svadbu 1.7.2017. Myslite ze je obrad o 17:30 uz moc neskoro? Lebo konkretne v tento datum skor je mozne iba o dvanastej a to je moc skoro. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
My mame svadbu v maji a tiez mame obrad o 16:00, hostina je na tom istom mieste ;) My sme to vyriesili tak, ze hostia sa zacnu schadzat uz o 15:00, daju si welcome drink a male obcerstvenie este pred obradom. Takze nebude problem zacat s vecerou neskor ako obvykle.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?