MINI svadba?

Mali ste mini svadbu? Ak áno, tak akú? Kto na nej bolo, ako vyzerala?
Odpovedať
@quixik co je to minisvadba ? velmi subjektivne :-) ... my sme mali 59 ludi, boli na nej nasi najblizsi, uprednostnili sme kamaratov, s ktorymi sme v kontakte pred rodinou, s ktorou v kontakte nie sme uz roky ... a aka bola svadba ? uplne super :-) fotky mozes pozriet v mojom albume ;-)
Odpovedať
nas bolo spolu 20 ludi,z toho 4 deti....svadba bola v kostole,bez zvykov,rano fotenie s fotografom,po obrade hostina v restauracii aj s hudbou,ktoru si predtym pripravil moj brat....a v posteli sme boli uz o polnoci,uplne nam to stacilo,my a aj ostatni boli spokojni... a na svadbe sa zucastnili len najblizsi pribuzni,rodicia,aurodenci s polovickami a detmi
Odpovedať
Tak niečo také do 20 ľudí až po najmenší počet, čo sú svedkovia :).
Odpovedať
Ja si myslím, že MINI svadba je fajn :) v dnešnej dobe, keď je všetko drahé a svadba s najbližšou rodinou je hneď o 80tich ľuďoch.. ja som tiež pôvodne chcela len rodičov, krstných, babky, súrodencov, obrad, potom obed a neskôr domov, ale môj partner ma prehlasoval a budeme mať cca 85 ľudí a je to podľa mňa dosť... náročnejšie na prípravu, a nehovorím o celkovej cene :-|
Odpovedať
Profilova fotka
My, bolo nas 8 a nemenila by som, pôvodne mala byť pri mori iba so svedkami :)
Odpovedať
Ahoj, aj my sme mali mat povodne taku mini svadbu len s najblizsimi, co bolo okolo 12 hosti...no ako sme uz mali naplanovane stretnutie s knazom, tak sme nad tym zacali viac rozmyslat, ze nam bude luto, ked nebudeme mat taku klasicku vacsiu svadbu a tak sme to zmenili a mame klasicku svadbu, bude nas tam cca 50...starosti je sice viac, no to nam vobec neprekaza :-)
Odpovedať
@quixik už si sa ma pýtala v jednom príspevku :) my ju len mat budeme. Len so svedkami cez týždeň. Potom cez víkend pozveme rodičov, zoznámime ich po rokoch konečne, povieme im ze sme sa zobrali a pôjdeme na nejakú peknú večeru. Budem mat obyčajne biele šaty po kolená, ktoré využijem aj na inú príležitosť ako napr do divadla, malu kyticku a fotiit budú svedkovia. V práci a všade inde to oznámime tiež až keď to budú vedieť najbližší. Pre kamošov budeme robiť tiež také malé posedenie.
Odpovedať
Ahoj, v dnesnej dobe su bezne svadby do 30 ludi,najblizsia rodina Ti staci , zalezi i od nalady a atmosfery, k tomu dobre foto,video na spomieky .... A hlavne nasledna tolerancia vo vztahu.
Odpovedať
Ja budem mat tiez taku mini svadbu, asi 20 ludi, z toho 6 deti. Najprv som chcela svadbu v zahranici, moj priatel chcel vacsiu, ale dohodli sme sa na najblizsej rodine. Ja sa nakoniec celkom tesim, zo svadby vobec nemam stresy. Na nicom sa neukracujem, svadba bude na zamku, svadobne saty si kupim a ani na obcerstveni nechcem nejak extra setrit. Beriem to tak, ze mna kamosky aj tak nevolali na svadbu, ale zavolam ich na nejake miesane napoje do mesta a to im vynahradim :) Zalezi na kazdeho preferenciach, ale ja som rada, ze sa nemusim stresovat kvoli cudzim ludom, rodina ma pozna a mozem sa im vsetkym riadne venovat.
Odpovedať
@lili1990 krásne, presne!
Odpovedať
Profilova fotka
niekedy je mat malu svadbu vyhodou :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?