Mali ste obrad v zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca?

Profilova fotka
Ahojte babule, už ste sa niekto zúčastnili obradu v Primaciálnom paláci?Aké to bolo? Neviete ako je to zo všetkým tým poplatkami? Ja som pochopila 16,50 €(za povolenie uzavrieť sobáš pre iným než príslušným matričným úradom obaja sme z Petržalky)+ 16,50€(uzavretie manželstva)+ prenájom sály. Ešte je tam volačo? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
A teda ešte 66 €, že sa obrad vykonáva v inom priestore ako matrikou stanovenom.
Odpovedať
Na stranke.matriky ke este poplatok 200 eur ako prispevok novomanzelov za svadbu mimo oficialnej siene.plus najprv si zavolaj aj do primacialneho ktore dni maju volne lebo robia iba niektore soboty.a aj na matriku,mne povedali ze buduci rok ze iba ak bude zaujem a bude im to vyhovovat :-x
Odpovedať
Profilova fotka
@danikabe to ti kde povedali,ze ak bude zaujem a bude im to vyhovovat?to potom kedy clovek bude mat istotu ze tam bude mat obrad?uz som z toho vsetkeho znechutena.v kostole maju s nami problem,ze sme len pokrsteni.s civilnym sobasom je problem.kde sa ma clovek teda brat ked su tu neni ani ine reprezentacne sobasne siene.
Odpovedať
Profilova fotka
HALO naozaj tu nie je niekto, kto tu mal obrad. Neviem si rady ako je to s ozvučenim prisetorov a zabezpečeniu hudby počas obradu. To si musim všetko nájsť a riešiť sama alebo ste to mali od paláca prip. matriky zabezpečené?
Odpovedať
Presne toto riesime my me rezervonavy termin v primacuonalnom palaci (tiez mame problem s kostolom) a vcera som volala naatriku takze okrem prenajmu priestorov 300eur mi teta povefala ze bude platit 16,50 za povolenie na nasej matrike a 282,50 staremu mestu za to ze sa dotrepe do tej siene. Ked som to povedala priatelovi sa mu oci pretocili a asi to zrusime. Len tiez nevieme najst dostojne miesto na sobas
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?