Mali ste obrad na Devínskom hrade?

Ahojte nevesty, prosím vás, mali ste niektorá alebo chystáte obrad na Devínskom hrade? Veľmi by som ho tam chcela mať, ale samozrejme, musím mať aj plán B, keby nám neprialo počasie... Avšak bolo mi povedané, že na hrade nemajú žiadne kryté miesto vhodné na obrad :-( . Ako by ste to riešili? (nechcem obrad na matrike...) Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tiež sme rozmýšľali nad obradom na Devínskom hrade ale nakoniec, sme ra rozhodli, že obrad budeme mať v mieste hostiny, čo máme Baštu Pajštún a tam nám vedia zabezpečiť aj alternatívu k zlému počasiu. Dnes už oddávajúci prídu kamkoľvek si povieš :)
Odpovedať
aj ja by som strašne chcela mat obrad práve na hrade...ale alternatíva nie je, pýtajú peniaze doslova za nic...všetko si tam musís pripraviť... a to je ešte otázne či sa ti podarí "ukacať" oddávajúcich... tak to smerujeme zatiaľ dolu do hotela hradná brána... ale uvidíme ešte čo sa nám podarí... a hlavne kedy..
Odpovedať
Ahoj.. my sme mali svadbu v hoteli hradna brana na devine.. obrad bol vonku na nadvori a ak by bolo zle pocasie tak obrad by bol vo vnutri..
Odpovedať
A aké to bolo? koľko ste mali ludí? Máš niekde prosím aj fotky? Strašne silne nad tým uvažujem, je to úžasné miesto.... len potrebujem aj ubytko asi pre 30 ľudí a neviem či tam toľko izieb majú....:-(
Odpovedať
my sme sa nakoniec rozhodli pre hrad :). S karloveskou matrikou sme dohodnuti, ze sa par dni pred tym potvrdi, ci bude obrad na hrade alebo na matrike (ak by hlasili hromy blesky). Hostinu mame inde, Hradnu branu som nechcela a predsalen obrad na hrade a pod nim na dvore hotela je dost rozdiel :). Drzim palce, nech vam to vyjde podla planov!
Odpovedať
@janka_n dakujem... môžeš mi prosím napísať ako si to na hrade predstavujete? myslím že kto vám zabezpečí sedenie, "oltár", koberec, ozvucenie a pod... a vstup... musíte si to riešiť všetko sami? lebo to si dosť neviem predstaviť nachystať to tam a potom rýchlo zbaliť...alebo je nejaká "agentúra!" ktorá sa vám o toto všetko postará.....no a je otazka koľko vas bude na obrade...ci 10 ci 50 :-) moj sen bol tiez na hrade...ale neviem či to dokazem zrealizovat...preto som chcela aspon pod hradom a ist sa na hrad aspon fotit...ale ak bude pršať,tak aj tak nic z toho :-( čo by ma dosť mrzelo teda.... už mate termín? boli pani na matrike v karsloveskej ochotné? ešte som tam nebola ale vraj nie vzdy radi chodia mimo " kanceláriu"... :-(
Odpovedať
@zuzana_zuzulko pravdu povedat, este sme to do detailov neriesili :D. svadbu mame 3.6. a ludi tam bude asi viac ako 80. koberec asi nepotrebujeme, lavicky tam maju (treba asi poriesit navleky nejake), hudbu... z pc/mobilu cez nejauy kvalitny reprak? :) na matrike boli ochotni, dost nam vysli v ustrety. ak sa na hrad chcete ist fotit, to mozete aj ked budete mat svadbu inde :). v tom pripade ak by prsalo, isli by ste niekam do interieru
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?