Kto by nás oddal v Mierove?

My by sme sa chceli brat v Mierove, ale ze vraj tam ten pan starosta nie je moc ochotny oddavat ludi, ktori nie su z Mierova. Viete o tom niečo? My dvaja sme z Petržalky..
Odpovedať
My mame svadbu v Mierove a ak mas svadbu v Casteli maju cislo na jednu pani, ktora je z petrzalky, kde oddava normlane a pride aj mimo Ba za urcity poplatok oddat ludi, ale je to len fingovana svadba, naozajstnu mas u nich na urade.
Odpovedať
Profilova fotka
Mozes skusit ist za panom starostom a spytat sa ho za akych okolnosti by bol ochotny to spravit. Minimalne urcite formou delegacie by s tym nemal mat problem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Tak dievčatá s týmto mám dilemu už par mesiacov,štvrtok na ostrove vám tam nepríde,sú nejakí pohadaní alebo čo...resp. s pánom starostom, stále sa na niečo vyhovárali ....boli sme tam....a p. Farkašovskú v žiadnom prípade nechceme lebo zaplatiť za fingovanú svadbu 300 eur mi príde smiešne...to ma rovno môže oddať hocijaký iný človek :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte, ja mam ten isty problem a poviem vam pravdu, dost ma to stve .. a zaplatit 300eur za fingovanu svadbu, kde sme? a nechapem ako to ze nie su ochotni, ved v kazdej inej dedine to normalne funguje ... ak na nieco pridete dajte mi vediet budem moc rada za kazdy napad ...
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa tiez boli pozriet v Mierove a ked som to tam uvidela, hned som vedela ze to je ono. Zial ten obrad ma uplne odradil, takze sme to odpiskali.
Odpovedať
Ahojte, tak my sme to zariadili presne tak, ze sme sa zobrali na urade a fingovany obrad urobi moj brat s priatelkou, ktora to este prelozi do nemciny. Napisala som si prihovor sama a myslim, ze to bude v pohode :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
O oficialne tam nemoze nikto iny sobasit? Iba starosta?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Toto by zaujimalo aj mna, my tam tiez planujeme svadbu buduci rok tak ze ci sa spred rok dvoch nieco zatial nezmenilo :( neviete niekto prosim? toto ma dost odradza
Odpovedať
Profilova fotka
@rmnka aj my máme svadbu budúci rok a ja sa chystám za pánom starostom v Mierove ísť osobne..za sobáš vonku si zaplatím podla platného úradného cenníka, rovnako si zaplatím poplatok za svadbu mimo svojho okresu a vsetky poplatky so sobásom spojené, ktoré su zakonom dane..akym pravom by nas odmietol oddat pokial splnim vsetky zakonom dane nalezitosti..este sa spytam aj kamosky co je pravnicka ci tam je nejaky zakonny argument proti nasmu sobasu za tychto okolnosti ale pokial nie tak nevidim dovod..
Odpovedať
@martuska oficialne moze sobasit iba matrika danej obce. Ci uz je to starosta alebo poslanec je na nich. Ale ked starosta zakaze, tak smola :( Ale ved minuly rok boli volby, zase tam zvolili toho isteho? Resp. Mierovo ma matriku vo Stvrtku na ostrove (podobne ako BA Devin a Lamac maju spolocnu matriku s BA karlova Ves).
Odpovedať
Ja som mala zarezervovanu pani Farkasovska na symbolicky obrad v Mierove ale bohuzial mi to zrusila kvoli dovolenke;-( Vie mi niekto poradit niekoho ineho? Najlepsie ak by to bolo v slovencine a aj v anglictine na mesiac jul. Vopred dakujem! :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ppproduction - Monika Svantnerova
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
baby neviete mi prosím povedat kolko si vzala Monika Svantnerova za symbolicky obrad? ale pripadne, ak ste vyuzili sluzbu inej agentury kolko vas to vyslo? dakujem pekne :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?