Koľko stojí svadobný obrad mimo matriky?

Profilova fotka
neviete kolko stoji obrad mimo matriky? myslim v hotely
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@mesiac666 kazda matrika si stanovuje vysku spravneho poplatku podla seba, treba sa spytat priamo tam... vo velkych mestach si pytaju dost, napr. v starom meste v BA od chceli 330 eur len za to, ze pridu do hotela...
Odpovedať
Profilova fotka
nas to vyslo dokopy myslim 115 eur ale v tom sme mali poplatok na matrike v nasom bydlisku, poplatok matrike v mieste kde sme sa chceli brat, poplatok za obrad v sobotu + poplatok za to, ze sme mali obrad vonku v restike - to bolo 66 eur myslim.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, nám to vyrátali na cca 350€.. 16,6€ poplatok u nás na matrike za povolenie sobáša mimo nášho matričného obvodu..16,6€ poplatok za prijatie v mieste obradu.. 66€ poplatok za obrad mimo matriky a 250€ prenájom miesta, kde bude obrad...
Odpovedať
U nás to bolo 2x16,50 EUR (povolenie na sobáš mimo matričného úradu a prijatie v mieste obradu) + 66 EUR (poplatok za uzavretie sobáša mimo matriky)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
V KE 2x16,50 € + 66 € delegovanie + 167,50 príspevok
Odpovedať
Profilova fotka
My mame obrad priamo v hoteli, kde sa bude konat aj hostina a vyslo nas to 16 EUR povinny poplatok + 215 EUR miestnemu uradu, od ktoreho pride oddavajuci (Bratislava).
Odpovedať
my 66 e si učtuje matrika a 70 e si učtuje mesto v PD
Odpovedať
Profilova fotka
66 je 2x ..neplatí sa za pár ,ale za jednotlivca
Odpovedať
Profilova fotka
my sme platili 66 matrikarke a potom ešte v galerii kde bude svadba budeme platit 35€/h ...tak sa hadam zmestime do 2 hodin :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme platili tusim tych 66€ a nic viac...
Odpovedať
Profilova fotka
nas to vyjde cca 340 eur, 16,50 sme platili za delegacku, 150 je za prenajom kostola, 150 pre oddavajucu matriku a este nieco za svadobnych hosti
Odpovedať
Profilova fotka
nás to vyjde 2x16,50 + 170 vyberá galéria,obrad budeme mať na zvolenskom zámku. x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte,chcem sa spýtať,kolko stojí obrad v kostole a tie ostatne vybavovačky.Ďakujem ;-)
Odpovedať
@claudibaby v TT presne takto :-D
Odpovedať
Profilova fotka
V Trencianskych Tepliciach ked organizujeme civilne obrady v altanku na letnej terase pri hoteli, je poplatok matrike za sobas mimo sobasnej siene 66,- Eur. Ak su mladomanzelia z ineho matricneho obvodu su tam este dalsie poplatky, ale nie velmi vysoke (cca 16,- Eur). Hotel neuctuje za sobas v exterieri nic, ak je svadobna hostina v hoteli. V pripade, ze sa jedna len o sobas, je tam poplatok za prenajom terasy pre uzatvorenu spolocnost (200.- Eur).
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Ahojte, prosím vás, ten poplatok za vykonanie sobáša mimo obradnej sieni (matriky) sa platí matrike, pod ktorú patrí daný hotel (v ktorom bude svadba)?? Od matriky v mieste pobytu potrebujem len delegačnú listinu, za ktorú zaplatím v mieste svojho trvalého bydliska (stačí jedna delegačná listina buď z mojej matriky alebo z priateľovej matriky - ak nie sme z tej istej?) ?? A ešte jedna otázka - poplatok za vykonanie sobáša mimo matriky sa platí aj v prípade, že nás tam príde oddať kňaz a nebude potrebná matrikárka? Ďakujem!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ahojte,neviete niekto poradit, ci su nejake extra poplatky za sobas s muzom, ktory nie je obcanom slovenskej republiky? dakujem
Odpovedať
@leea85 vidis toto me ani nenapadlo ani ja nejsem slovenka ale uz sem tu 6let tak snad neni problem mam uz i trvaly pobyt po 5ti letech..kdyby si neco zjistila dej mi prosim vedet. Dekuji :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Na Slovensku stojí poplatok za sobáš s cudzincom 66,- EUR. Príde mi to ako pekná zlodejina, ale bohužiaľ.
Odpovedať
500€
Odpovedať
16 e
Odpovedať
500,66,16? ... asi si nevyberiem :D ale aj tak vdaka za tipy :)
Odpovedať
@michelle2009 oki, ak ma tie poplatky neodradia, alebo horsie- byrokracia, co je na slovensku ako mor :)
Odpovedať
@leea85 v zakone (ci vyhlaske) je cennik tychto ukonov, ale kazda matrika si tie ceny moze zvysit po svojom a mala by mat ten cennik na nete zverejneny. Ale napriklad matrika v Karlovke ma na webe tie zakonne ceny a nie tie co si uctuju :) Co sa tyka byrokracie tak to je tiez rozne, kamarat mal vo Vajnoroch a tam boli mimoriadne ochotni. Naopak v karlovke mi prilis mili nepripadali (ale zase maju asi ovela viac sobasov, maju na starosti aj dubravku, lamac, devin).
Odpovedať
@kplusm ja som z vychodu... tu slova byrokracia a ochota do kopy velmi nejdu 8-(
Odpovedať
@leea85 byla sem dneska na matrice a musim zaplatit poplatek 66€ za to ze jsem cizinec, ale jsem tu dostatecne dlouho nato abych nemusela aspon dokladat plno potvrzeni z CR. Musim donest jen cestne vyhlasenie ze jsem slobodna overene notarem.
Odpovedať
Profilova fotka
Napriklad v Ziline robi matrika sobas mimo radnice len na troch miestach a plati sa len spravny poplatok 66€ - nic viac. Ale taktiez nespravia ten sobas inde :)
Odpovedať
dakujem za infosky, dufam, ze na dalsi rok to nezdvihnu :)
Odpovedať
Profilova fotka
neviete či sa platí mestu ak by bol obrad v mestskom parku? mala ste niektorá?
Odpovedať
Profilova fotka
@lucmar2015 66eur ak je to mimo sobasnu sien , ale aj ta musi byt stanovena - odsuhlasena obecnzm, estskym zastupitelstvom...+20eur na naklady matriky...a ty si musis zabezpecit hudbu, znak slovenskej republiky a stol....
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?