Kedy sa nevesta zjavi na "scene", ked je obrad vonku

Mile nevesty a buduce nevesty, pozajtra mam svadbu a stale este neviem jednu vec. Obrad je o 15:00 vonku. Kedy sa mam "objavit" vonku? Ake mate skusenosti? Boli ste uz skor vonku, povedzme o 14:00, komunikujuc s hostami atd... alebo ste sa objavili kratko pred obradom? No ja som uz zufala, neviem, ako to vymysliet. Nechcem hosti nechat samich, ale ani sa tam uz hodinu pred obradom "promenadovat" :D Vdaka za vase postrehy ;)
Odpovedať
@benyse Bola som host na svadbe kde nevesta prisla az priamo na obrad ..... myslim do kostola .... bolo to vyborne lebo tam bol ten moment prekvapenia .... ked vsetci uvideli nevestu vchadzat az na obrad .... prekrasne :-) A predtym ... pred obradom ... sa vsetkym svadobcanom venoval zenich.... takze neboli o nic ukrateni ... a vsetci sa tesili na nevestu ... bolot o vyborne a ja to urobim rovnako .... vsetci ma uvidia az v kostole :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@benyse ja som pôvodne tiež chcela prísť až do sály pri nástupe nech ma uvidia, ale museli sme sa so sobášiacim na nejakých veciach dohodnúť cca 15 min. pred obradom, tak ma hostia síce videli, ale moc sme sa nevykecávali :D Určite je lepšie prísť tesne pred obradom alebo priamo na obrad ako keby ti hostia mali u rodičov doma stepovať a nakúkať do detskej izby, že kedy vyjdeš :-D
Odpovedať
My sme mali obrad na hotelovej terase, kde bola aj hostina. Obrad bol o 16-tej, hostia sa postupne zliezali od 14-tej v jednej miestnosti (nie sale) kde mali aj obcerstvenie a bol s nimi aj zenich, ktory sa im venoval, rodicia, svokrovci....ja som bola na izbe s kamoskou a prisla ma omrknut segra i mamka...dole som sla az tesne pred obradom, ked uz vsetkych vyhnali na terasu si posadat a my sme prichadzali inym vchodom, takze kto nenakukal, ten ma videl az ked som kracala k drahemu :)
Odpovedať
ja som sa "zjavila" az v kostole v ulicke a bolo to super,lebo ma predtym videli len nasi a brasko, ked ma viezli ku kostolu:) je to nadherny pocit, ten moment prekvapenia, hoci polovica hosti (vratane mna a zenicha) cez slzy dojatia poriadne nevidela;) Hostia sa pred kostolom bavili sami alebo so zenichom, boli aj moravske kolaciky a kamosky, co im pripinali pierka tak nenutene pozoznamovali tych, co sa nepoznali. Vobec sa neboj hosti nechat samych, budes prekvapena ako dobre to zvladnu;)
Odpovedať
my sme mali svadbu vonku, a pred svadbou sme sa v areali fotili, z dialky ma videlo par hosti, ktori prisli z inych miest skor a isli sa ubytovat. Po foteni som bola na izbe, hostom sa venovali rodicia, zenich sem tam vybehol, no ja som sa zjavila az pri uvodnych tonoch svadobneho pochodu, ako sme prichadzali s otcom k altanku. Nejako prirodzene mi prislo, ze by ma hostia mali vidiet az pri obrade, malo to svoje zvlastne caro :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?