Je neskoro v lete obrad o 17 tej?

baby , ak nemáme sv. hostinu, len sv. večeru, stačí mi obrad v lete okolo 17 hod.? farár by s tým súhlasil.. len neviem či to už neni neskoro ..večera by sa potom podával až niekedy okolo 19 až 20 :00.. či radšej dať o 16 tej ? baby ktoré ste mali takú malú svadbu ako ste to riešili ? čo odporúčate ?
Odpovedať
Minulý rok sme boli na svadbe v auguste a bolo tak neskutočne horúco, že by asi všetci boli radi, keby to bolo neskôr. Takže z tohto hľadiska by to mohlo byť podľa ešte lepšie ako o 16tej, možno ale niekto poradí inak :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mon29 táto otázka sa tu rieši každý rok a veľa žien si myslí, že to nie je neskoro...v lete je dlho vidieť, čím neskôr, tým menej horúco, takže prečo nie....my sme mali o 16 a bolo to ideálne...
Odpovedať
podľa mňa to je úplne fajn čas :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som do toho sla na tvojom mieste... a budes mat aspon viac casu pred obradom na ostatne veci, nebudes sa plasit.... my mame svadbu v auguste a obrad o 15.00... inak sa nedalo... A to som povodne chcela o 16.30...:-)
Odpovedať
Profilova fotka
my máme koncom júna o 18,00 pod holým nebom, tiež len s večerou, ak budete mať len večeru tak myslím že je to úplne v pohode :)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame v juni o 15tej, ale hlavne koli tomu, ze sa chceme fotit az po obrade, takze sme to dali takto skor. Ale inak si myslim, ze to vobec nieje neskoro. Kludne si to tak nechajte. :-)
Odpovedať
My máme v polovici júna a o 17-tej pod holým nebom...kľudne nechaj...aspoň je väčšia pravdepodobnosť,že hostia vydrzia do rejdoveho ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@mon29 My mame uz teraz v aprili a tiez zaciname s obradom o 17 :) Nemas preco vahat :)
Odpovedať
kocky dakujem..aspon ste ma utvrdili v tom ze je to v pohode.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala svadbu 30.9. o 16-tej a uplne super, slnko svietilo ako besne:)
Odpovedať
Profilova fotka
@mon29 cim neskor obrad tym lepsie.. tym mate viac casu na pripravu, fotky, video... casu v den D nikdy nieje dost :)
Odpovedať
Aj ja budem mať svadbu o 17.00 v auguste a podľa mňa to vôbec nie je neskoro. Po prvé nebude až tak horúco, a po druhé budem mať viac času na prípravu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?