Je neskoro mať obrad o 16tej?

Myslite si ze obrad o 16 tej je prilis neskoro? Hlavne ked sa fotime po obrade? Dakujem
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Nemyslím my mame obrad o 15.30 síce sa fotime pred obradom ale myslím že stíhas večeru podávať okolo šiestej a to je akurát :-) Môj názor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa toho, koľko času cca rátate na to fotenie a v akom mesiaci budete mať svadbu. My máme svadbu v apríli (21.4.) a kvôli foteniu po prvom tanci máme obrad o 15,00 hod., aby sme mali na fotenie ešte dobré svetlo. Ak máte svadbu v lete, obrad o 16-tej je úplne v pohode. ;-)
Odpovedať
nie je to neskoro, my sme mali svadbu v novembri a sobáš o 16.30h ale fotili sme sa predtým lebo po by už bola veľká tma, záleži aj od dátumu svadby :-)
Odpovedať
My máme obrad o 17.00, lebo na ten dátum, kedy sa nám podarilo zohnať sálu, už nebol iný čas na matrike voľný... koniec-koncov, hodina hore-dole... aspoň sa v kľude pofotíme na viacerých miestach :)
Odpovedať
My mame obrad o 16stej, ale fotime sa pred obradom. Kedze vy mate fotenie po, je to neskoro podla mna...neviem ci mate kostol, alebo urad....kym skonci obrad a gratulacie, pak fotenie, hostia na Vas budu cakat a to nie je bohvieco....lebo bez Vas nic nezacne....skus sa fotit pred, po obrade uz budes mat stres, ze Vas ludia cakaju..a fotky nebudu pak dobre. Moj nazor..
Odpovedať
Profilova fotka
My máme tiež o 16:00. ale záleží aj od toho v ktorom ročnom období plánujete svadbu, aby sa nestalo že pôjdete z obradu a bude už tma :-D
Odpovedať
zalezi ci mate obrad na urade alebo aj so sv. omsou v kostole, jedno trva 10 minut druhe hodinu, a ci v lete alebo na jesen alebo v zime. my mame v auguste o 16h, fotime sa pred :-)
Odpovedať
Nie je to neskoro, my budeme mat obrad v juni o 17h. fotenie mame predtym, zo skusenosti z inych svadieb viem, ze je to tak lepsie, ako nechat hosti cakat na manzelsky par...
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat tiez obrad az okolo 16,00 nakolko nepochadzame z rovnakeho mesta, svadba bude v mieste bydliska mojho priatela a moja buduca svokra trva na tom aby bola sucastou svadby aj odobierka a samozrejme to musi byt u nas (vobec si nedala vysvetlit, ze vzhladom na situaciu je to blbost)... cesta od nas k nim trva cca 1,5 hodiny autom (ved nech sa prevezie tri hodiny ked je staromodna)
Odpovedať
presne ako píše caramelka riad sa aký bude mesiac...aby ste mali dobré svetlo..alebo sa porad so svojím fotografom
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte, tiez by som potrebovala poradit, budeme mat svadbu 15.9. a jediny volny termin je 14.30 alebo o 17.00 tak uvazujem ktory termin zajednat. Mozte mi poradit, fotit sa pojdeme pred obradom. No neviem ci v septembri o 17:00 nebude uz neskoro, koli tme atd. Mame civilny obrad.
Odpovedať
Profilova fotka
No ak sa fotite po obrade, tak si myslim ze neskoro :-( my sa tiez fotime po obrade a obrad mame o 13:00 :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
my máme obrad o 15 a tiež sa fotíme po, svadbu máme v júli, keď je svetlo do deviatej večer, takže myslím, že to problém nebude. Sesternica, ktorá mala obrad o 16 a vydávala sa v máji mala fotenie pred obradom.
Odpovedať
urobte to tak ako my. odobierka bola od 12,(zenich je z ineho mesta) potom jeho rodicia ostali u nasich a my sme sa isli fotit ( len ja a zenich) a potom sme mali o 15hod obrad. Fotky s rodinou urobila fotografka po obrade, po 15.30hod - svadbu sme mali vonku.A potom sme sa zabavali do pol 7 rana:-) Bolo to super, nikto sa neponahlal, dokonca sme popri tom foteni mali cas aj na kofolu a pivko pri jazere- su z toho super fotky aj video klip ( pozri si VIDEO AXELA na Facebooku)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tiež reagujem... myslím, že to je uplne super čas.. tiež máme obrad o 16h, fotenie pred .. a je to v septembri :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez teraz mala o 16tej a uplne v pohode. fotenie sme mali pred. Len si poriadne naplanujte kedy chcete mat odobierku, u nas to bolo dost chaoticke :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz. annieg urcite si vyber 14.30, aspon si uzijes viac zo svadby...niektore nevesty po svadbe reaguju s feedbackom ze aky uzasny den mali, ale kratky a rychlo to vsetko ubehlo :-) a preto si myslim, ze niekedy je lepsie zacat skor. Hlavne ked sa foti az po obrade a vsade sa straca v podstate cas. Ja som sa nakoniec rozhodla mat obrad o 14.00 a aj ked som si myslela predtym, ze je to prilis zavcasu ale realisticky je to akurat....aspon pre nas. ;-)
Odpovedať
podľa mňa úplne v pohode čas :) my máme tiež, ale fotíme sa pred...
Odpovedať
Profilova fotka
my mame tiez o 16:00 a je to podla mna super :)
Odpovedať
Profilova fotka
My máme o 17tej 1. septembra slnko zapadá o pol 8, uplna tma je až o 8, takže myslím že pohoda.Obrad máme na záhrade hotela, kde bude aj hostina, takže ušetríme pol hodku, lebo sa nemusíme premiestnovať ..
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my máme obrad o 16- tej v júli,ale fotenie pred obradom..keďže si myslím, že fotenie,ak má byť v kľude a kvalitné je lepšie pred obradom, ako po obrade, keď máš v hlave čakajúcich hostí...
Odpovedať
Profilova fotka
My máme tak isto o 16-tej (august) v kostole a aj s omšou...:o) a tiež sa fotíme pred obradom... :o)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna je to super cas.. ..my mame sobas o 14, fotenie pred, tak som zvedava, jak to stihneme :)))
Odpovedať
my sme mali az o pol piatej lebo od tretej bolo vsetko obsadene, ale uplne v pohode o nic sme neprisli a zabava bola do pol siedmej rana :-)...fotili sme sa pred obradom a aj to sme LTT stihli :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
baby a v oktobri mavate aky cas obradu? je to zaciatok oktobra. rozmyslam, ze o kolkej sa stmieva....
Odpovedať
My budeme mat tiez o 16 tej
Odpovedať
Podľa mňa je o obrad o štvrtej úplne v pohode ;-) Len skúste zvážiť to fotenie po obrade. Moja kamoška to tak mala, lebo chcela, aby ju všetci videli až na obrade. Podľa mňa to ale nebolo úplne šťastné riešenie. Jednak sa oni museli ponáhľať s fotením a na druhej strane sme na nich dosť dlho čakali...
Odpovedať
Ja mam obrad ö 17.00 a nezdá sa mi to vobec pozde.Aspoň sa stihnú vsetci pripravit.
Odpovedať
Profilova fotka
my mame tiez o stvrtej a som velmi spokojna skor som nechcela :)
Odpovedať
My máme obrad o 17:30 :-D :-) :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?