Je možná konzultácia pred civilným obradom?

Dievcence mam takuto otazku.. ked budeme mat civilny sobas,existuje take nieco ako predsvadobna konzultacia s oddavajucim o tom co sa bude hovorit a tak? Alebo to som moc narocna? Bo otec ma vysmial ze to naco potrebujem mat konzultaciu... Svadbu budeme mat dvojjazycnu tak aspon by sme sa chceli dohodnut s oddavajucim a prekladatelkou kedy sa bude prekladat a ze ci ja mozem povedat slub v oboch jazykoch.. Poradte prosim, ta sa taketo nieco vybavit? Svadbu budeme mat v Primacialnom palaci v BA. Dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak mňa by tiež zaujímalo či existuje nejaká konzultácia ako obrad bude prebiehať. S nami len matrikárka spísala žiadosť, zapísala termín, hodinu a dovidenia. Vôbec neviem ako to celé bude prebiehať, napr. kto drží obrúčky či svedok alebo oddávajúci, či môžeme vybrať hudbu a tak. Akurát nám zakázali vlastnú výzdobu :-S
Odpovedať
Profilova fotka
nás sa ešte spýtali, či to chceme s básničkami alebo bez. :) Ale včera som jednu svadbu pozerala na dvd-čku a obrúčky mala na starosti teta asi matrikárka.. jedna oddávala, druhá povedala iba pár viet a podala obrúčky. A hudbu si myslím môžete dohodnúť s dj-om :)
Odpovedať
Profilova fotka
.. a slub sa nehovoril este ani na jednej civilnej svadbe na ktorej som bol..
Odpovedať
mozte sa dohodnut ako to bude prebiehat. my sme o tej moznosti nevedeli a spievali nam tam nejake deti, recitovali,... ja som pred nasou svadbou nebola na svadbe inde okrem kostola, takze nic take som necakala. ale kamaratka, ktora mala svadbu po nas na tom istom mieste sa s oddavajucimi doholi ako to cele chcu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?