Hadzali na vas ryzu, konfety, lupene z ruzi?

Ahojte kocky, dali sme si pauzu v pripravach a uzivame si predsvadobnu dovolenku, ale myslienky mi ubiehaju k detailom... co ste si vybrali na hadzanie pri zavere obradu? lupiemky z ruzi, konfety, ryzu? Za a proti...dakujem :)
Odpovedať
@sslavulka na mňa zatiaľ nehádzali nič ale ryžu by som nechcela. Ževraj ju potom ešte dva dni vyberáš z vlasov :-) a je to také ostré alebo ako to mám povedať, že je to asi aj nepríjemné keď na teba padá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no a predstav si ze by ti ta ryza spadla do korzetu na utiahnutych satach :-D
Odpovedať
@sslavulka na nas hadzali ryzu. Tricha bola vo vlasoch ale nic katastroficke. Gulatozrna hadam nepicha:) bolo to mile a prekvapive kedze hodili vtedy ked sme si dali pusu ;)
Odpovedať
aj na švagra hádzali ryžu a mal od toho flekatý oblek, tak pozor! jedine keď tak poriadne premyť a vysušiť :-D
Odpovedať
na nas nehadzali nic- chvalabohu. mali sme krasny potlesk pri vychode z kostola a bolo to spontannejsie ako "tri-styri-uz idu,teraz hadzme!":) Ale pocula som,zevraj ryza je celkom neprijemna,lupienky ruzi zle lietaju,takze mozno vystrelovacie konfety by som ked tak odporucila:)
Odpovedať
Celkom však nechápem, kto to na mladých hádže - jasné, že svadobčania, ale ako to, že sú už von? U nás je taký zvyk, že mladí idú s kňazom von ako prví, postavia sa ku kostolu a postupne im všetci gratulujú ako vychádzajú. Ako ste to mali/budete mať vy, na ktorých budú niečo hádzať?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Tiež by som chcela vedieť ako budete mať zorganizované tie konfety, kedy to na Vás budú hádzať? :-) ...pretože z kostola vyjdeme vonku ako prví s kňazom....hmmm
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Na nas hadzali lupene ruzi,ked sme vychadzali z kostola a musim povedat, ze to bol super zazitok nielen pre nas dvoch, ale aj pre tych, ktori to na nas hadzali. A mimochodom vznikli genialne fotky. Mozem iba odporucat:) U nas to cele organizovala moja sestra, vsetky baby, ktore hadzali lupene, dostali presne pokyny...z kostola sa nenapadne vytratili pocas svateho prijimania:)
Odpovedať
Profilova fotka
Na nás nehádzali nič, ale náš pán dekan nám rozprával veľmi "príjemný" zážitok :-) vychádzal z kostola s mladými, vonku asi 50 stupňov celzia a v ten deň mal 4 svadby. A tak vyšli von, pohádali na nich čo treba a bolo. A až potom ako sa začal potiť z tej horúčavy, si všimol, že to, čo hádzali, bol cukor a krásne sa mu polepil po celom chrbte, lebo mu to napadalo aj tam :-D tak sa nás pre istotu pýtal pred svadbou, či aj my máme niečo také vymyslené a ak hej, aby sme mu povedali, že sa na to pripraví :-) čakala som, či niekomu nenapadne to urobiť, ale nestalo sa :-)
Odpovedať
Na nás tiež nič nehádzali, ale keď tu čítam tie komentáre, tak asi by som si vybrala konfety :-D v lete sme boli v Čechách na dovolenke a akurát sme v sobotu chodili niekde okolo kostola a na zemi boli napadané krásne konfety, také mini biele a ružové srdiečka akoby z hodvábneho papiera :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali obrad na luke a ked sme prechadzali uz ako manzelia slavobranou, tak na nas hadzali obilie. par ks co mi ostalo vo vlasoch som si odlozila a zasadim buduci rok :D majitel luky sa bude cudovat preco mu tam o rok narastie obilie :D nechceli sme nic, cim by sme znecistili prirodu a musel to po nas niekto pratat.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali bublifuky, kedze mame 1,5 rocneho synceka. Bolo to mile a pekne to vyzera na fotkach, aj na videu
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahoj mi sme mali pripravene konfeti ...v kostole srdiecka a potom v sale na prvy tanec peniaze ....v kostole to nevislo lebo prsalo..tak sme to odlozili na posledny tanec ....pozor pri fonfetach nam neviem preco na prvi tanec nejak nevistrelili iba to tak vyplulo ...ale tie srdiacka nakoniec ...tak tie som mala az vo vystrihu ...proste naaaaaaadhera ....:-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?