Civilný sobáš s rozvedeným partnerom

ahojte, ako ste poriešili svadbu s už rozvedeným partnerom ? ja by som chcela v nejakej kaplnke alebo niečo takéto (nechcem na úrade), aké šaty ste si vybrali? mali ste potom aj nejakú hostinu aspoň pre najbližšiu rodinu? ďakujem vám za vaše inšpirácie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja budem mat svadbu s rozvedenym partnerom... svadba bude ako kazda ina, neberieme ohlad na to, ze uz bol zenaty... akurat ze uz nebudeme mat svadbu v kostole, co je skoda lebo by sme velmi chceli... my sme chceli mat obrad vonku pri nejakom altanku ale este to zvazujeme... a budeme mat velku hostinu.. je to trosku hnusne povedane ale preco by som ja nemala mat velku svadbu ak ju chcem? pretoze on uz tu svoju mal? je to nelogicke.. ak sa bojis toho ze budu na teba pozerat ako na idiota tak si to nevsimaj, je to kazdeho osobna vec aku svadbu si urobis a ktora v poradi to je :D takze drzim palce
Odpovedať
tiez som si brala rozvedeneho partnera a svadba bola presne taka, aku sme chceli....on si svoju prvu vobec neuzil, bol do nej dotlaceny okolnostami.....pri tej nasej najprv chcel len maly obrad niekde pri mori, ale to som nechcela ja a kedze som mala nejake peniaze nasetrene, rozhodli sme sa pre svadbu s najblizsou rodinou a priatelmi, obrad aj hostina boli vonku, mali sme cca 45 ludi vratane malych deti - niektore veci sme vynechali (odobierku, vykrucanku apod.), ale inak to bola normalna svadba....bolo to fajn a manzel si ju uzil celu vratane priprav....a uplne najlepsie sa bavil manzelov osemrocny syn ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my si nas den uzijeme ako sa patri a sobas mame dokonca v kostole ale civilny :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@mag_evka ahoj, prosím ťa , to ako je možné? civilný v kostole? kde konkrétne ste to mali? ďakujem za odpoveď
Odpovedať
Profilova fotka
@karkulka2111 v skanzene v Pribyline je nevysväteny kostol, preto sa tam konaju xirkevne aj civilne sobase. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?