Civilný obrad v Mariánke

Máte niekto skúsenost s civilným obradom v Mariánke? Hostinu budeme mat v putnickom mlyne, stale sme nedoriesili obrad. Na matrike nam povedali, ze maju sobasnu sien, ale nerobia tam obrady, lebo nie je zaujem...Takze neviem ako to tam vyzera ani.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali minuly tyzden tam svadbu. Aj obrad, aj hostinu. Bolo to uzasne. Mozem len odporucat
Odpovedať
@ekyna dakujem, potrela som si fotky, mali ste to velmi pekne. Mozem sa opytat, o kolkej ste mali obrad? A kto vyzdoboval to nadvorie, kde bol obrad? Totiz my mame malu svadbu-15 ludi a budeme to mat len v saloniku. Takze okolo obeda by sme chceli. Ak tam bude aj ina velka svadba, neviem ci by sa dalo, ze by sme tam mali obrad aj my :(. Lebo za tu terasu sa plati spolu so salou.
Odpovedať
@ekyna inak mam tiez zarezervovane saty vo wedding elegance :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@yimi jeeej no sranda. A aky model? Zdobili to kamosky ale mozu aj oni z penzionu, ale nieco to stoji. Obrad bol o tretej. Vsetko si preber s majitelkou, oni su tam uplne zlati. A co sa tyka prenajmu, tak za salu sa neplati nic, len prenajom atria stoji 100eur a prenajem obradneho stola s kobercom 150
Odpovedať
No tak som to zistovala a uz je ta terasa rezervovana, takze sa neda nic robit. Musime to nejako poriesit na urade, ci budu ochotni. Mam model Daryl, taky korzet cipkovany rovny vystrih s tenkym opaskom a tylova sukna s trblietkami.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?