Civilný obrad v júni o 14.00 alebo o 17.00 hodine?

Myslela, som ze na rezervaciu obradu je este kopa casu a ups, cas, ktory som chcela 15 alebo 16 hod je uz rezervovany a dostala som na vyber iba o 14 alebo 17. Poradili by ste zo skusenosti co by bolo lepsie? Bojim sa ze 17 je moc neskoro a o 14 je dost skoro. Fotit sa budeme urcite po obrade (zenich uvidi nevestu 1x pri obrade ;-) ) a svadba bude zaciatkom juna. Vdaka! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
fuuu,no asi budem riešiť podobnú dilemu...no tie ktoré sú obsadené sú každopádne najlepšie...asi by som išla podľa toho,akých máte pozvaných hostí,či im nebude dlho,aby potom skoro nezdúchli..ale sama neviem,čo by som spravila,takže som asi moc nepomohla
Odpovedať
Ja by som vybrala 17, aj koli tomu, ze uz nebude tak teplo, aj koli tomu aby hostom nebolo dlho (my mame vacsinu cezpolnych, takze pridu omnoho skor ako bude pobrad aby sa ubytovali atd...)
Odpovedať
Profilova fotka
to uz teraz bol prolem s junovym datum a casom? mi ani nehovor.. my mame svadbu koncom jula ale len v decembri si to pojdem zajednat. bola som v auguste a pani z matriky mi povedala ze nemaju este kalendar,ze to staci prist buduci rok. a u vas uz aj casy niektore nemaju volne.. no nechapem...
Odpovedať
@aubergine my budeme mať v auguste a tiež som zvolila 17 hod, nakoľko obrad bude vonku...
Odpovedať
ja by som si vybrala radsej o 14:00 pretoze ten svadobny den strasne rychlo utecie :-( aj ked je to v lete, tak vlastne vydavas sa tak na vecer 8-) a este ked sa chcete fotit az po obrade, tak to mas aspon na 1,5 hodiny a uz bude pomaly tma a hostia zatial budu cakat v restike ci ako? tak ako prve svadobne jedlo budete mat vlastne az veceru. kebyze sa fotite pred obradom, tak este akoze ok ale ja by som radsej o 14:00 ale sprav si ako ty chces ;-)
Odpovedať
@aubergine ja by som riadila mozno tymto http://kalendar.azet.sk/slnko/2013-6/ slniecko by malo zapadat medzi pol 9 az 9, to znamena ze ak by ste sa nechceli moooooooooooc dlho fotit, tak asi by som skor volila tu hodinu 17.00 (hlavne ak miesto hostiny nie je daleko od miesta obradu). obrad by mohol byt tak pol hodina, pol hodina gratulacie, potom presun, uvodne ceremonie az po tanec tak to zaberie dalsiu pol az tristvrte hodinu a ak by ste sa od tej siedmej aj kusok neskor sli fotit do tej pol 9, tak to bude uplne super... nebudes musiet stresovat doobeda a ponahlat sa, kazdy sa pohodlne pripravi a dojde bez stresu :-) ak vsak budete mat miesto hostiny daleko od miesta obradu, tak by som volila potom o 14.00 co je skoro, ale vela casu zaberie presun... daj vediet kedy si sa rozhodla :-)
Odpovedať
@aubergine tedy na kedy si sa rozhodla
Odpovedať
Zatial to riesim v rodinnom kruhu. Ti starsi su za piatu hodinu, lebo sa boja, ze skor bude moc teplo (obrad je vonku) a ti mladsi zase za druhu hodinu, aby bolo viac casu na zabavu. Takze este som nerozhodla :-(. Ale dakujem vsetkym za prispevky do diskusie! ;-)
Odpovedať
@aubergine Ja som mala tento problem tiez: o 14:00 alebo o 17:00 a ktomu este koniec aprila. No, my mame rozdiel v tom, ze fotit sa budeme jednoznacne pred obradom, takze sme si predbezne zarezervovali neskorsiu hodinu na obrad. V klude sa pofotime na viacerych miestach- budeme mat na to cele popoludnie, potom odobierka, obrad a kostol je 5 min od saly! Ale tiez mi je trochu luto, ze nebude obrad idealne o tretej alebo o stvrtej, ale snazim sa to teraz prijat uz ako fakt. A utesujem sa tym, ze stale lepsie ako sa nahanat za casom hned od rana, aby sme pred druhou vsetko stihli.
Odpovedať
@sidownee No, my to mame stale na tu 14. Nemame ale odobierku, skoro vsetci hostia budu nocovat den pred obradom v mieste obradu, tj. nebudeme sa nikam presuvat a tak. Budem ale este prilezitostne volat na matriku, ci sa nahodou nieco nezmenilo :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
my budeme mať koncom júna a čas o 18:00 :)
Odpovedať
Profilova fotka
@aubergine ked máš na výber len z tých dvoch tak o 17-tej....my máme začiatkom júla o 16-tej
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?