Civilný obrad na Radnici v Žiline - Vaše skúsenosti

Profilova fotka
Mali ste obrad na Radnici v Žiline? Aké to tam je, koľko cca trvá obrad? Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@baska17 ahoj baska, my sme tam mali svadbu minulý rok,, obrad trval cca 20 minút. Milo nás prekvapilo, ako to tam bolo pekne vyzdobené, príjemná hudba, celý obrad bol veľmi príjemný a milý :)
Odpovedať
Profilova fotka
@evkao Výzdobu si môžem zabezpečiť sama alebo to automaticky musí byť od nich? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@baska17 tak toto sme sa ani nepýtali :-D keď si pôjdete dohodnúť termín na mestský úrad, tak sa môžete rovno opýtať ;)
Odpovedať
Bola som tam na svadbe už velakrat, vzdy to bolo pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne to len tak napadlo, ktovie, aké ťuk-ťuk požiadavky tam majú :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@evkao @maco @baska17 Môžem sa spýtať, či tam majú aj nejakú recitátorku alebo speváčku? Nevieš mi povedať, či by bolo možné si doniesť CD s vlastnými pesničkami na príchod, potom na podpisovanie a gratulácie? A ešte by ma zaujímalo či gratulácie prebiehajú vo vnútri v sále, alebo je potrebné ísť von pred radnicu ak je za nami ďalšia svadba? Ako je to s nástupom nevesty? Je možné čakať niekde bokom alebo v inej miestnosti aby ma hostia nevideli?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@zuzusha11 Ahoj vsimla som si ze uz mas po svadbe, mozem sa teda spytat ako prebiehal obrad na radnici ? Mohla si pockat niekde bokom? Bol obrad pekny? Ako to bolo s hudbou a vyzdobou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alex1986alex Noo takže pred nami bola jedna svadba. Pred radnicou bolo dosť plno. Keďže pršalo niektorí naši hostia boli schovaní pod laubňami a časť čakala už vo vnútri na chodbičke. Normálne som išla bez nejakého schovávánia sa. Chvíľu som bola vonku a keď vyšli všetci svadobčania z predošlej svadby išla som dnu aj ja. Tam som chvílu čakala normálne medzi našimi hosťami. Potom už prišli zapisovateľky a úplne vzadu za rohom v tej chodbičke sme spísali zápisnicu o svedkoch a také papierovačky. Tam som zostala až do začiatku svadby (teda videla ma asi štvrtina všetkých hostí, keďže sme prišli na radnicu už pol hodinu pred začiatkom obradu). Všetci hostia sa postupne pousádzali a potom nám dali pokyn že môžeme ísť aj my. To ako pôjdete, či s rodičmi, či sami je na Vás. Čo sa týka výzdoby tak úplne to postačovalo. Na laviciach boli biele mašle a aj ikebany boli ladené do biela. Budúci týždeň dám fotky tak potom môžeš pozrieť. Bola tam recitátorka, speváčka a klaviristka. Všetko bolo pekné dojemné a slávnostné. Nemala som ani žiadne vlastné pesničky ani nič, všetko bolo od nich a bolo to úplne super. Obrad trval cca 20 minút. Potom nasledovali gratulácie. Keďže po nás nebola žiadna svadba, nechali nás gratulovať v obradnej sieni čo bolo super lebo vonku pršalo. Ale viem že keď je hneď ďalšia svadba, gratuluje sa vonku (minule sme na takej svadbe boli). Ak ťa ešte niečo zaujíma kľudne mi napíš.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?