Časový plán, ak ženích vidí nevestu až v kostole

Profilova fotka
Ahojte, mala niektora z neviest svadobny den bez odobierky a tak, ze ju zenich cakal az pred oltarom? Chcela by som poradit s harmonogramom predpoludnia. Dakujem
Odpovedať
1
2
Ja tak budem mat
Odpovedať
Profilova fotka
@katek22 ahoj...aj ja to mám takto v pláne...doobeda sa budeme pripravovať, samozrejme každý z nás inde a uvidíme sa až pred oltárom...:-)
Odpovedať
Profilova fotka
my tiez tak budeme mat, budeme sa pripravovat v hoteli, kazdy v inej izbe a potom sa uvidime az v kostole :) kedze sa fotime v iny den tak to nie je problem. s cim by si chcela poradit? :)
Odpovedať
my sa chceme fotit v ten den ale neviem ako to vyriesit a svadbu mame o jednej...:-/
Odpovedať
aj ja to mám takto v pláne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my sa budeme vidieť až v kostole, všetko sme tomu prispôsobili. Odobierku máme riešenú týždeň predtým rodinnou večerou, kde sa rodičom poďakujeme a prebehnú tie klasické záležitosti ako počas klasickej odobierky a taktiež sa fotíme až pár dní po svadbe. Doobeda sa budeme každý *pripravovať* zvlášť, on doma, ja na hoteli. :) Keďže máme kostol pár metrov od reštaurácie, svadobčania sa zídu tam, občerstvia sa a pôjdu do kostola. O všetkom budeme svadobčanov informovať v pozvánke, aby nezostali prekvapení, keďže to nie je tradičný postup v našom kraji. Som pripravená aj na negatívne ohlasy, ale bude to tak a basta :)
Odpovedať
ja par dni po svadbe fotenie nechcem, znova uces aj make up? to by boli zbytocne vyhodene peniaze, aj platit znova fotografa aj kameramana....my to asi spravime po obrade alebo medzi hostinou a nech si hovori kto chce co chce
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem, vidim ze nie som sama romanticka dusa :D :D skor neviem ako poriesit hosti, pripravovat sa budem asi v byte a zvykom je, ze hostia pridu k neveste, kde sa im da bud varene jedlo alebo len mensie obcerstvenie... tiez k tomu hra hudba (kedze mame hud.skupinu), Ja som planovala ze v byte budu len druzicky co mi pomozu obliect sa a rodina... zvysok hosti som chcela aby prislo rovno do kostola. Len mame viac "cezpolnych" hosti, a tiez tak nasucho odchadzat z domu bez hudby.. no to neviem ako poriesit :D Odobierku bud tyzden pred alebo den pred svadbou, tiez riesime rodinnou vecerou.. Fotenie planujeme po svadbe, myslim, ze tych par eur navyse oproti celej svadbe nas nezabije :D
Odpovedať
@katek22 ja som mala svadbu bez odobierky a vsetkeho toho predtym, videli sme sa v kostole az, tiez som to tak chcela:) jo a svadbu som mala vo stvrtok, takze pripravovala som sa v klude v byte, kde ma nalicili, ucesali, obliekli a ked pre mna tatino prisiel,ze ideme do kostola, odchadzala som bez hudby, vyzdoby a desatclenneho sprievodu z panelaku normalne:) este som stretla susedu na schodoch, ta len pucila oci:)) a cezpolnych hosti- my sme mali svadbu az poobede a neni to taka dialka co absolvovali,takze vsetci obedovali normalne doma a prisli rovno do kostola...ja myslim ze ked to budu vopred vediet, tak sa na to pripravia a nic sa nestane ked proste "raut" na privitanie nebude. pri kostole sme mali kolaciky a nealko na pitie (bolo horuce leto a alkohol som pred kostol nechcela, nepaci sa mi tento zvyk) a vsetci si pochvalovali. takze neboj sa toho, zase od hladu nikto neumrie:)
Odpovedať
Profilova fotka
@vodavodickova tak to si mi pomohla rozhodnut sa... asi je to najjednoduchsie a najmenej stresujuce ako pre mna tak i pre rodinu, riesit to, kto sa bude hostom venovat, atd.. svadba bude az o 16tej, sice niektori pojdu cez skoro cele Slovensko, ale zasa su to ludia, ktori take veci neriesia.. dakujem pekne
Odpovedať
@katek22 nemas za co:) urob si hlavne tak, aby ty si sa nestresovala a mala co najmenej starosti. hostia zvladnu;) a hadzat to cele na rodicov, aby sa hostom venovali, aby sa nebodaj chvilku nenudili a tak...u nas boli nasi radi,ze tiez mali v klude cas sa vychystat, mamina, ze bola so mnou pocas priprav a hostom sa venovali az ked sme prisli pred kostol a ja som cakala v aute:)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my to tak budeme mať, bývame spolu, ale budem sa pripravovať u maminy a stretneme sa až na úrade :-) Je to tvoj deň tak urob si to podľa seba ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
My máme o druhej obrad, potom máme jedlo, prvý tanec a krájanie torty (chceme aby bola, ako hlavný dezert) my tortu už jesť nebudeme a pôjdeme sa rovno fotiť, Myslím že bude 5 hodín. Kým sa torta nakrája, ponosí a zje máme čas na fotenie. Plus máme svadobné noviny, to je program asi na polhodinu, potom bude ešte tombola. Ak sa stále nevrátime tak sa normálne zapne hudba a môže sa tancovať. Družičkám poviem, nech rozprúdia zábavu. Nech sa ľudia nenudia kým budeme preč.
Odpovedať
Profilova fotka
@katek22 a prečo nechceš odobierku?
Odpovedať
Profilova fotka
mna moj drahy tiez uvidi az pred oltarom, tiez nebudeme mat odobierku. nevidim v tom zmysel, kedze spolu byvame uz nejaky cas, s rodicmi nebyvam uz 10 rokov a podakovat sa im vieme aj inokedy a inak. my sa budeme pripravovat v hoteli, kedze svadbu mame v inom meste. Ubytovat sa hostia mozu od 14.00 a o 16.00 bude obrad, to sa akurat prezlecu, trosku si oddychnu a sup, vidime sa vsetci az v kostole :)
Odpovedať
Profilova fotka
jaj a fotime sa az na druhy den po svadbe podvecer, vtedy je aj krajsie svetlo :)
Odpovedať
my to mame zatial naplanovane tak ze pred nie kasickou odobierkou si spravime "first look" foto vonku :-) potom bude neklasicka odobierka ziadna velka familia v jednej malej izbe, zenich s bratom podakuju svojim rodicom ja s bratom svojim a potom pride zenich s rodicmi a bratom do našej hotelovej izby a tam teda kvazy poziada o ruku mojho tata s tym, ze moj brat bude mat k tomu par slov a konec takto to chcem a hotofka :D a fotime sa po obrade ktory je o druhej a mame vyrieseny aj programpre hosti kym sa mi budeme fotit aby sa nenudili :)
Odpovedať
Profilova fotka
@matulka9 fajn ste to vymysleli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zanet_chuda ako pise aj @rmnka , nevidim v tom zmysel ak uz spolu zijeme, mame male dieta a ak sa to berie ako podakovanie rodicom, tak dakujem stale a nie len pred svadbou :-D a ak sa to berie ze zenich pride poziadat o ruku, tak myslim ze je to uz len o zvykoch... tak ci tak by ju dostal :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme to tak tiez mali. najskor sa pripravil manzel, potom sme isli privitat hosti a potom som s kamaratkami odisla na izbu sa obliect. sobas sme mali o 3tej. potom sme mali rozbijanie taniera, veceru, prvy tanec, krajanie torty a potom sme sa isli fotit (okolo 6tej) na hodinu a pol.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Kocky ako sa k vam dostala kytica? My sa chceme tiez stretnut az v kostole akurat neviem kedy mi da moj drahy kyticku
Odpovedať
Profilova fotka
@wewe666 ja som si ju vzala sama od araznerky co nam robila vyzdobu :) nevidela som zmysel v tom, ze mi ju silou mocou musel dat zenich. alebo nech ti da kyticu este predtym, ako budes oblecena v satach
Odpovedať
@wewe666 aj ja to budem riesit ako @rmnka , vyzdvihnem si kyticu sama, nebudem si veci komplikovat zbytocne tym, ze mi ju musi dat drahy, naco ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme to mali takisto, že sme sa videli až pred oltárom. Pripravovali sme sa každý inde, kyticu mi pred kostolom odovzdal koordinátor a manželovi pierko tiež. Ale naozaj to odporúčam, malo to neuveriteľné kúzlo x-) x-)
Odpovedať
a nebolo by mozno zle kebyze mi da kyticu na "nasom" mieste. Tam by sme sa mohli stretnut po mojej kadernicke ja si samozrejme obleciem nieco pekne, moze tam byt fotograf aj kameramani :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si bola sama po kyticu u aranzerky a tiez ma videl az pred oltarom, jemu odovzdala pierko moja hl. druzicka.
Odpovedať
Tiez ma moj budúci manžel uvidí prvýkrát v kostole :) myslím ze to bude mat silne čaro :) vsetci sa zideme tam a my sa budeme chystať v hoteli, kazdy v inej izbe :) fotenie mame asi týžden pred svadbu :) vtedy bude akurát skúška ucesu a makeupu takze upravená budem :D šaty biele ale nie svadobné a vencek :) priateľ bielu koselu možno rifle a obsah tenisky :) convers :)
Odpovedať
Baby bolo to super :D manzel ma cakal pred oltarom kyticku mi dal este doobeda na nasom symbolickom mieste kde sme si dali prvu pusu, bola pri tom kamera a fotograf, nemala som este oblecene svadobne saty. Odporucam urcite to bolo carovne :D
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja si pojdem pre kyticu sama. A moj nastavajuci bude na mna cakat uz v kostole, kde ma odprevadi moj otec. :-)
Odpovedať
aj ja som tak chcela, len mne rodina trva na odobierke... :-S
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?