Ako zorganizovať príchod pred oltár?

Profilova fotka
Potrebovala by som radu ohladom organizacie... s praitelom nebudeme mat odobierku chceli by sme to tak ze ma uvidi pred oltarom resp. v parku kde bude obrad.ale nevem ako to presne zorganizovat kto kedy a kde ma prist aby nebol chaos. s tym ze odchadzat budem od ocina a mamina je osobitna rodina. Dakujem za pomoc ;-) :-)
Odpovedať
potrebuješ len príchod pred oltár? :)
Odpovedať
Profilova fotka
ano pretoze nevem vobec ako to urobit aby ma zenich len pred oltarom uvidel aby sa nikto neurazil a aby to bolo vsetko pekne a ozganizovane.
Odpovedať
A aký máš zatiaľ plán?čo si si predstavila že ako by to podľa teba mohlo byť?
Odpovedať
Profilova fotka
Ak to nejak vymyslis tak daj vediet. Aj my sa chceme prvykrat vidiet az pred oltarom, ale tym padom rozmyslam zrusit odobierku. Proste vsetci sa stretnu az pred kostolom.
Odpovedať
Všetkým hosťom môžeš oznámiť, že sa stretnete všetci až v kostole :-) alebo môžu prísť k vám, ale so ženíchom sa stretneš až pred oltárom :)
Odpovedať
ja to chcem tiez tak, ze snubenec ma uvidi az pred oltarom a robim preto vsetko, aby to tak bolo. skryvam saty, fotenie dame na iny den alebo na vecer a zrusili sme aj odobierku. vsetci pridu az rovno do kostola. ja budem cakat v aute az kym snubenec nevojde do kostola, a az potom vystupim a pojdem za nim :) a ak sa niekto urazi, tak jeho problem, je to nasa svadba a o tomto snivam uz velmi dlho :)
Odpovedať
My sa celá rodina a priatelia stretávame až v kostole , nikto ma neuvidí skôr ... No okrem tých s ktorými budem doma :) Snubenec má prvý krát uvidi na hupačke , kde si dávame stretko :) A v kostole pojde najprv 5 družičiek , snúbenec s maminou , ja s maminkou a tatinom ... Kým nebudú všetci sedieť na svojich miestach pockam v aute alebo niekde pri kostole ..
Odpovedať
Ahojte baby je to naozaj zaujomava predstava stretnut sa az pred oltarom ale nevadi to vasej rodine ze ste vynechali odovierku? Nasim rodicom by to bolo velmi luto kebyze nie je odprosenie ale tiez som nad tym rozmyslala
Odpovedať
baby, my sme to vyriesili tak, ze na odobierku som mala ine saty- tiez biele, ale kratke (svokru skoro porazilo, lebo si mysella, ze v nich pojdem aj do kostola:D), potom isiel drahy v prvom aute do kostola, ja som sa zatial prezliekla s pomocou mamy a krstnej a isla som v poslednom aute. Pred kostolom vsetkych vitali druzicky. Drahy isiel na zaciatku sprievodu do kostola, potom svedkovia, potom mala druzicka rozhadzovala lupienky a nakoniec ja s ocinom. teda taká bola predstava, lenze sa vyskytli problemy s citanim v kostole, takze som musela este utekat do sakristie riesit, takze som sa mihla aj okolo draheho:D
Odpovedať
@lulu_2323 my tiež nebudeme mať odobierku a mama mi povedala že jej je to jedno....a všetci tam iba revú (aj ja by som revala :) ) a aj tak sa budeme stretávať skoro každý víkend ako to je aj doteraz... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lulu_2323 a bývate stále u rodičov? ak nie, tak v odobierke nevidím význam.. my chceme pred svadbou urobiť spoločnú večeru pre rodičov, kde sa poďakujeme (neviem za čo by som ich mala odprosovať), odovzdáme kytičky.. tiež sa uvidíme až pri oltári, robíme to tak, že priateľ bude pri kostole vítať hostí, usadia sa a ja tesne predtým prídem a vojdem až za hudby :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčata nechcem ohladom tohoto zakladat novu temu ,aby som zase nebola upozornemá a tak :-D :-D ,tak naviažem na tuto tému ja sa idem druhý krát vydávat ,ale ja byvam s priatelom v spoločnej domacnosti ,ako by ste mne poradili ,kde sa stretnut tiež pred oltarom ,alebo nevadilo ,že by ma už doma videl ,kedže moji rodičia a rodina pridu zo Žiliny ku mne do Lučenca a najprv pridu k nam ,kedže je sobaš o 13.00 a prichod maju o 12.00 do Lučenca ,ako by ste to Vy na mojom mieste spravili? Dakujem krásne za odpovede . ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@silvinkamintalova a skoromanzel ma rodicov kde? Ci by pripadne nemohol ist on od nich? Alebo sa len kazdy v inej izbe pripravujte a potom sa akoze "stretnete" napr. v obyvacke, alebo v kuchyni a pojdete spolu do kostola:)
Odpovedať
Profilova fotka
@methexis rodičia priatela byvaju blizo nás ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
@minniepha nebyvame s rodicmi byvame sami lenze moja mamina ma len mna a zelasi odobierku svokra je velmi tradicna takze ta uplne zamietla to ze by nebola odobierka tak nakoniec som nato pristupila tak ma uvidi uz doma nevadi
Odpovedať
@methexis ako si to riesila kupila si si biele kratke saty pockala na zenicha urobili ste odobierku a potom si sa prezliekla a isla? Lebo my mame v plane ist jednym autom moj drahy to tak chce
Odpovedať
Profilova fotka
@lulu_2323 To je škoda, asi by som si skúsila dupnúť, no ale ty vieš lepšie či sa to oplatí alebo radšej pokoj v rodine. U nás sú tiež kadejaké problémy, ale zatiaľ som okrem lososa ako predkrm z ničoho neustúpila..
Odpovedať
@lulu_2323 no ked mate ist jednym autom tak ta bude musiet vidiet:D jedine, ze by si sa dohodla s fararom, ze sa prezlecies v sakristii;) ano, ja som bola s kolegynou v nakupnom centre a tam som objavila nadherne biele cipkovane saticky po kolena, tak tie som mala na sebe na odobierke uz aj so zavojom a po odobierke soms a prezliekla do svadobnych, ale my sme isli tak, ze drahy isiel v prvom aute sprievodu a ja v poslednom. @silvinkamintalova no tak to mate uplne super, tak on sa moze prezliekat u nich, apson to fotograf nebude mat daleko, ked bude fotit pripravy:)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali civilny sobas v penzione.. o druhej zacali prichadzat hostia, tak sme ich zvitali este v civile. potom sme so skoro manzelom isli na izbu, kde sa on prezliekol a ked odisiel, tak som sa (za pomoci kamaratok) prezliekla do svadobnych. ked som prisla, tak vsetci boli pripraveni na moj prichod. a fotili sme sa este v ten den, po prekrojeni torty.
Odpovedať
Profilova fotka
@jajusqa vsak hostia nech pridu rovno do toho parku. Teba aspon pride zenich vypytat do ocinovho domu? Ci to vobec nemate v plane? Pridete obidvaja rovno az do parku?
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@livastyl dakujem ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
U nás sú len len dva že ženích ide Z matkou a za nimi nevesta Z otcom alebo že ide ženích Z nevestou
Odpovedať
Profilova fotka
Takze u nas je to komplikovane ale skusim co najviac priblizit situaciu: s priatelom 5 rokov byvame spolu u jeho maminky. Odobierku sme zrusili kvoli tomu ze ocino mu zomrel a aj ked je to 9 rokov stale to v nich vyvolava velky smutok a pri odobierke by to bolo velmi emotivne a dost zle ny to znasala aj svokra a priatel a nechcem aby potom cely sobas bol smutny a myslel nato ze ocino tam nemoze byt...a z mojej strany je to tak ze nasi sa maju dost v zuboch takze nepripada nieco take ze by mama prisla k ocovi alebo otec k mame. Preto odobierka nepripada do uvahy ani z mojej strany. Takze vlastne na svadbu sa pojde ako keby z troch domacnosti. Od priatela, mamina s rodinou a ocino s rodinou. Takze preto by to bolo najlepsie ako sa stretli v parku ale bojim sa toho ze tam to bude chaoticke lebo nepridu naraz. A priatela by mala viest mama k oltaru ale ako ked mozno niekto tam este nebude? Ta organizacia ma dost desi :( a napr. Pierko a kytica? Ma ma ocino doviest na pol cesty a vymenime si pierko a kyticu a priatel si ma odvedie k oltaru alebo uz kazdy mame mat to svoje? A dalsia vec priatel pojde z domu a budu mu robit retaz takze nevem ci tam ma byt cely svadobny sprievod z jeho strany alebo maju ist do parku vsetci a len on bude pri retazi? :-| :-. Ciste zufalstvo :)
Odpovedať
my sme to mali tak, že síce bola u našich odobierka, ale to je vedľajšie.... Všetci sme sa stretli v kostole, svadobčania si šli sadnúť, nevestina strana vľavo, ženíchova vpravo, tak sme aj stáli potom pred oltárom. Malé detičky družičky sme nemali, preto keď pán organista začal hrať, šiel prvý ženích s mamou, mama ho odprevadila na miesto a šla ku ženíchovmu otcovi.... A potom som šla ja s mojím otcom, ten ma potom "odovzdal" ženíchovi :-D inak, boli sme pred našou svadbou na jednej či dvoch svadbách čo to odsledovať, ako sa čo a kedy robí, aby sme potom neboli vybúraní :-D Ja by som Ti radila, zavolaj všetkým zúčastneným, že sa vtedy a vtedy stretnete tam a tam, oni vás tam už budú čakať, inak, neviem či uvažuješ o družičkách, tie sú veľká pomoc, taká predĺžená ruka nevesty, povedala by si im čo a ako a ony by to už poriešili za Teba, pripli by pierka, pousádzali hostí..., Ty so snúbencom tam prídi už spolu s ním, už budeš mať kyticu a pierko, vzadu by už len čakala snúbencova mamina a Tvoj otec... s tou reťazou nerozumiem =-) :-N
Odpovedať
Ja som to mala tak, ze som poverila najblizsiu rodinu ulohami. Hlavne svedkovia a bratranci a sesternice. Po kyticu bol svagor s bratrancom. Oni všetkých usmernovali, ked ludia prichádzali na obrad. Boli aj s mojej aj manzelovej rodiny, lebo nepoznali sa este všetci, takze aby nebol chaos. Pierko dostal manzel v kvetinarstve ku kytici a nakoniec si ho ani nedal, lebo mu nepasovalo...kyticu mi po prichode autom odovzdal druzba. Prichod bol taky manzel+manzelova mamka, moja mamka+manzelov otec, svedkovia a nakoniec ja s ockom. Boli sme zoradeni za sebou, manzela zabavali aby sa neotocil a videli sme sa az pri obrade, mali sme civilny sobas takze nemozem napisat, ze pri oltari :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?