Ženích v smokingu

Profilova fotka
Ahojte, riešime dilemu, či je vhodné, aby mal môj drahý na našej svadbe smoking s motýlikom a šerpou. Čo si o tom myslíte? Svadba nebude nejak honosná, hostia budu mať obleky, preto sme na pochybách. Radi by sme zabudli na tieto "pravidlá", ale nevieme či si to môžeme dovoliť. Ďakujem za vaše odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
mne by smoking pasoval skor na svadbu na zamku a obrad v katedrale.....
Odpovedať
Profilova fotka
@tanik3 moj snubenec bude obleceny skor lezerne, aby sa citil dobre..aspon tak to planujeme...ziadny motylik, ani serpa, ani nic honosne....proste sa nam to nepaci...a ci je to vhodne? je nam to proste jedno, urobime si po svojom a tak, aby sme v prvom rade bola spokojnost na nasej strane :-)
Odpovedať
Ahoj, kľudne nech si ženích oblečie čo sa mu páči, čo mu je pohodlné a čo mu pristane. Však nie ste kráľovská rodina, aby ste museli riešiť čo si môžte dovoliť a čo nie. Môj manžel mal na svadbe frak - ako jediný. Bolo to super, vyzeral v ňom výborne. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ak chces vediet, ci je to vhodne podla bontonu, tak pre zenicha je na svadbu vhodny oblek alebo zaket. Smoking nie, lebo ten sa do spolocnosti nosi po siestej vecer. Skuste ten zaket, je to kompromis medzi smokingom a oblekom a mohlo by sa vam to pacit, ak chcete nieco ine a honosnejsie ako oblek. Ale je to samozrejme na vas, mozte si zvolit to, co sa paci vam a neriadit sa ziadnymi pravidlami :).
Odpovedať
Profilova fotka
Ako napísala Janka, tak na svadbu sa doporučuje žaket. viď svadba Šmahel a Kalisová. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
moj zat mal na svadbe smoking, aj serpu a motylika, myslim ze to bolo krasne, pripadalo mi to take slavnostne a hodilo sa to k nevestinym satam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem dievčatá, velmi si to vážim a vaše názory nám pomohli. :-) Nechávame smoking, predsa len, je to ženích a pristane mu :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tanik3 aj moj mal a bol na zozratie :D
Odpovedať
Profilova fotka
super, tak sa teším. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?