Zelena latka na svadobny oblek ?! kde objednat ?

Profilova fotka
Zdravicko , tak uz ani neviem kolko firiem som oslovil a navstivil a nejako daleko som sa nedostal . Hladam latku na usitie svadobneho obleku na mieru avsak chcel by som zeleny oblek - pridavam aj foto . Prosim ak ma niekto skusenosti kde objednat takyto odtien dajte vediet , dakujem pekne za pomoc ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Na aliexpresse si nepozeral? Ja si idem teraz odtiaľ objednávať látku na plesové šaty a majú tam veľa takých čo u nás nezoženieš.
Odpovedať
Profilova fotka
@ejdzens no kolega viem ze tu toho kopec cez nich objednava , no vies ako to s latkou , kym nechytis do ruky tazko povedat ci je to fakt to co xces , ale porozmyslam , dik za tip
Odpovedať
Profilova fotka
@extraoblek Tak prakticky ak ešte máš čas tak si môžeš najprv poobjednávať len nejaké vzorky a potom si až objednať látku na celý oblek, možno narazíš na niečo kvalitnejšie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@extraoblek Záleží od rozpočtu, aký naň máš. Určite by som oslovila Tailor Made, Salón Bizarre a Maximilina Mucsku. https://www.tailormade.sk/ http://www.salonbizarre.sk http://mucska.sk Toto dali nedávno v Tailor Made na FB.
Odpovedať
Profilova fotka
@sia_s ok diky moc skusim
Odpovedať
Profilova fotka
Krásna farba
Odpovedať
Profilova fotka
ZDRAVIM VSETKYCH - dakujem pekne vsetkym co pomohli a prispeli , nakoniec som bol vcera u panov v PRESOVE - TaiMar ---- velmi solidny pani , stravil som tam cca 2 hodiny , hned od zaciatku sme si urcili rozpocet a potom sa slo dalej , vyber latok neskutocny , pani poradia aj co sa tyka bontonu a zvykov , co sa slusi a co nie pri obleku , vyberiete si latku - podsivku - gombiky - strih - golier - rukav - vrecka.... no proste poskladate si komplet oblek podla vasich predstav a rozpoctu - moj ma vide nakoniec na ca 650eur , coz je pre niekoho moc ale kedze ja si oblek mozem dat hocikedy (nie ako nevestine saty na jedno pouzitie :D) a je to 100% vlna tak sa mi to zda velmi prijatelne .Zaroven ma pani ubezpecili ze z jednej latky siju max 3-4obleky a potom zmenia odtien mozem len odporucit !
Odpovedať
Profilova fotka
Krásny oblek. Takú farbu som ešte . @extraoblek tak to si celkom zdárne obišiel :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@extraoblek ahoj, máš už ten oblek hotovy ? Vedel by si tu zavesiť prosím foto ako ho ušili? Si spokojný ? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bekulik bol som velmi spokojny , silo ho studio TAIMAR presov , mozem ti potom poslat na nich aj mobil , 2ja velmi sympaticky chalani co sa do toho rozumeju , treba sa objednat , na kazdeho klienta si daju 1,5hodiny cas , preberu s tebou termin aj miesto svadby - lebo napr na svadby v lete ti hned ponuknu tensie materialy a nie hrube a naopak , vyber latok saleny - farby ake len clovek xce ale vsetko zalezi od penazi - to sa hned pytaju kde je limit , zacinaju na ca 350eur a strop nie je :D ale vyskladas si cely oblek - presivanie , farba , gombiky , strih , proste komplet komplet vsetko , potom je prve meranie , druhe konecne meranie a potom po zaplateni mas este 2 roky zadarmo servis - zavolas , prides a zuzia alebo rozsiria oblek - ked nieco s nim robia nikdy zvysnu latku nedostrihuju ale podkladavaju .... moj nakoniec vysiel na 650eur lebo je predsalen zeleny a 100%vlna
Odpovedať
@extraoblek perfektny je!
Odpovedať
Waaau :-D to je teda krásna farba. Supiš
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
dakujem za chvaly a pozitiva , ale musim fakt pochvalit a odporucit panov z TAIMAR studia , bol som prekvapeny ze niekto v dnesnej dobe ponuka tayk servis , poradenstvo a kvalitu ... inak ked sa niekomu zda ta cena vysoka - nasiel som tento tyzden zeleny oblek v jednom obchode na hlavnej v KE , sice zeleny - ale farba taka ziarivejsia - material nebol 100%vlna a velkost divna - no ajtak stal 595eur cize o nic moc lacnejsi
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?