ŽAKET - požičanie, kde a za koľko??

Profilova fotka
Ahojte všetky nevesty, budúce aj bývale :) Chcela by som sa opýtať, či mi vie niektorá z Vás poradiť, kde v okolí NITRY by sa dal požičať, v najhoršom zakúpiť, žaket pre ženícha? Ďakujem za pomoc! Každá rada dobrá.
Odpovedať
Profilova fotka
@pianistka Neviem kde by ste mohli požičiavať, ale kúpiť sa dá v predajni pánskej módy Michael: http://www.oblekymichael.sk/ Môj nastávajúci si u nich kúpil oblek a aj žaket. Je veľmi spokojný. A majú tam aj dobré akcie. Skúste sa tam ísť pozrieť. Ak som si to dobre pozrela, tak by mali mať predajňu aj v Nitre. ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@vevu Jeej no to je super, vdaka moc za typ, urcite sa tam pojdeme pozriet! :)
Odpovedať
@pianistka môj drahy si bude pravdepodobne požičiavať v salóne valery v bb , aj keď to nie je až tak v okolí nitry, ale však to nie je až tak ďaleko.
Odpovedať
Profilova fotka
vo valery maju aj Zaket? dakujem
Odpovedať
@misiaciks ano maju... inak sama som zvedavá ako bude na mojom nastávajúcom vyzerať, lebo sme ešte nemali čas ísť vyskúšať ho. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@vevu Ahoj este raz, prosim ta, a mozem sa opytat v ktorej predajni si tvoj drahy kupil ten zaket aj s oblekom? Lebo ja som momentalne volala do predajni panskej mody Michael v Dunajskej, Bratislave Petrzalke (este v Lamaci mi nedvihaju) a u nas v Mlynoch v Nitre som sa bola opytat osobne, a nikde zakety absolutne neponukaju. A mozem este aj taku otazocku, ze kolko ho ten zaket vysiel?? Vdaka! :)
Odpovedať
Salon Nicolle v Bratislave .... maju slusny vyber zaketov .... krasne modely ... pozicovne okolo 250€
Odpovedať
v pripade kupy je cena okolo 1.000 - 1.200€
Odpovedať
Profilova fotka
@patka0001 Dakujem! Hej, uz som to pochopila, ze ak bude trvat na zakete, bude si pon musiet zajst do tych vacsich salonov. Videla som uz ponuku salonu Nicole v BA, aj Valery v Bystrici som si obzrela.. no je to uz len na nom. Tie ceny sa mi zdaju byt hrozne... no co uz, je to len raz za zivot :)
Odpovedať
Profilova fotka
@pianistka My sme ho kúpili v Bratislave v Lamači a mali ho v čiernej a takej zaujímavej šedej farbe. Brali sme čierny za 139€. Možno dievčiny v obchodoch nevedeli čo je žaket. Nám sa stalo v takomto pánskom obchode, že nevedeli čo je francúzska kravata - ponúkali nám motýlik :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@pianistka Musím ešte podotknúť, že to nie je taký žaket, ktorý je vzadu predĺžený, ale je zarovnaný s predkom. Vyzerá skôr ako oblek, len má iný strih, iný materiál. My sme sa s tou predavačkou v Lamači bavili o tom, že podľa nás je to oblek. Ona nám potom začala hovoriť o tom aké sú rozdiely...
Odpovedať
Profilova fotka
@vevu Prave v tom Lamaci mi nedvihli, takze som sa im ani nedovolala, ale dobre potom... uz ked sa vytrepeme do Blavy, mozme ist teda pozriet aj tam. Este sa tak blbo opytam, lebo ja sa do tejto mody tiez moc nevyznam... za 139e ste kupili zaket, v zmysle, len ten vrchny kabat alebo komplet cely oblek?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@vevu Hej, toto som si uz nastudovala, ze su rozne druhy zaketov, mne sa tiez viac pacia tie, co maju jednu dlzku vpredu aj vzadu, lebo posobia ako klasicky oblek, no obavam sa, ze moj drahy si na sebe predstavuje prave ten, co je vzadu predlzeny. Ale tak uz on sa musi rozhodnut, ci by si vybral aj iny typ alebo si ten svoj specialny nakoniec bude musiet dat niekde usit..
Odpovedať
Profilova fotka
@pianistka Za 139e bol komplet a tuším k tomu bola aj ako bonus klasická košeľa a kravata podľa vlastného výberu.
Odpovedať
Profilova fotka
@vevu Tak to je potom super cena. Lebo ak by mal dat za pozicanie vyse 200e, a pritom by mu ten oblek ani neostal, tak to nic moc... a ak by sa nakoniec rozhodol pre ten skrateny, v buducnosti by ho mohol este aj vyuzit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
@vevu ahoj prosim ta aka je adresa predjne v lamaci kde ste kupili ten zaket? dakujem :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?