Vesta verzus košeľa

Profilova fotka
dievcata, co volite pre zenicha? my sme povodne chceli vesticku a kravatu, ale vo vela obchodov, v ktorych sme boli nas odhovarali, vraj uz im chodia vacsinou len vzorove kosielky plus nejaka kravata k tomu... vraj uz vesty niesu take moderne... co myslite??? pacia sa nam celkom aj tie kosielky, ale vesta je predsa vesta... co poviete??? co volite vy?
Odpovedať
Profilova fotka
kosielka je pekna varianta ked chlap nechce vestu, ale vesta je klasika, elegantna a vyzdvihne oblek o jednu uroven ;) plus ak je v nej fekat, asi by som volila klasiku
Odpovedať
Profilova fotka
@anabellita to ano, hlavne pre chlapov, ktory su zasadne proti veste... my sme este nerozhodnuty, ale tiez mi pride vesta ako neoddelitelna sucast svadby... :-) i ked je pravda, ze v obchodoch je ich stale menej, aspon co sme boli pozerat my... a vela vela kosiel..
Odpovedať
Já bych také určitě volila vestu, vypadá to mnohem elegantněji a slavnostněji. ;-)
Odpovedať
môj muž mal tiež vestu
Odpovedať
Profilova fotka
moj drahý vestu nechce mať a každý hovorí,že to je jedno ako sa rozhodne,že može mať aj nemusí....ale tak bola by som rada ak by mal :)
Odpovedať
Profilova fotka
@j_ank_a tá košela nemá chybu...rozhodne bez vesty :)
Odpovedať
Profilova fotka
Moj priatel bude mat bielu vestu - zladenu k mojim satam. Rozhodli sme sa pre vestu hlavne preto, lebo neskor si bude moct vyzliect sako a ostat len vo veste a stale to bude vyzerat elegantne a bude sa citit pohodlnejsie. Pokial by ale vestu nechcel, nechala by som to nanho, lebo on si musi povedat v com sa citi dobre.
Odpovedať
Profilova fotka
@mh200877 no veď jasné...ja mojho tiež nebudem nútiť :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
no tak my sme bez vesty (nesedi drahemu), eleganciu sme doriesili jemnou elegantnou kravatou .. ked si da dole sako, stale ma smrnc ... podstatne je aby nielen nevesta ale aj zenich dobre vyzeral... toto by som nechala na partnera .. nech si sam povie, v com mu je prijemnejsie ...
Odpovedať
Profilova fotka
Nutit draheho sice nebudem, ale mne osobne sa s vestou paci viac, zda sa mi to sviatocnejsie. Aj ked si da sako dole, bude sa od ostatnych odlisovat. Ale ak by bol proti, urcite taku koselu zvolime.
Odpovedať
my tiež nebudeme mať vestu....nepáči sa nám to obom :-|
Odpovedať
Profilova fotka
nam obom sa tiez vesta nepaci... a ta francuzska kravata, co sa do nej dava, mi pride byt extra skareda a staromodna...
Odpovedať
Článok sa načítava...
moj drahy vestu najskor chcel, ale potom povedal, ze nie... ja ho do toho nutit nebudem... kupili sme krasny cierny oblek, do neho bude mat jednoduchu bielu koselu a pasikavu klasicku dlhu svadobnu kravatu. myslela som, ze kosela by mohla byt vzorovana, ale potom som zistila, ze by to bolo prilis vzorovane a takto to vyzera fantasticky... 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?