Svadobný oblek vo farbe kráľovská modrá - kde zohnať?

Viete mi poradiť, kde by sme našli svadobný oblek vo farbe kráľovská modra v okolí Michaloviec alebo Bratislavy ?...ďakujeme za každú radu :)
Odpovedať
@pata89 tych kralovskych oblekov moc vela nie je. Co mali kamaratky svadbu, tak vacsinou si ich drahy davali taky oblek usit na mieru. Vy to tak nechcete?
Odpovedať
Profilova fotka
@pata89 pekný deň 😊 Radi Vám takýto oblek ušijeme na mieru. Kráľovská modrá je dostupná farba, ale môže byť v rôznych odtieňoch. Salón máme v BA. V prílohe prikladám foto nášho ženícha, ktorý išiel do modrej kombinácie.
Odpovedať
My sme kupovali oblek v pietro filipi a myslim ze som tam videla aj takyto modrý. Maju kvalitné obleky šité na slovensku žiaden polsky smejd.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, môj ženích mal tmavomodrý oblek, pozri foto v svadobnom albume, kúpili sme ho v BA - Centrál, v obchode Sedryk Le Blank. Tiež sme rovno kúpili košelu, bielu kravatu, manžetové gombíky, košelu na prezlečenie a motýlika. Mali celkom široký výber a výbornú, odbornú obsluhu. Košeľa vydržala bez flakov, boli extrémne horúčavy, takže ženích si fakt pochvaľoval. Zabezpečili tiež úpravy obleku.
Odpovedať
to je krasna farba a traz dost aj trendy, tak podla mna nebude problem ho zohnat. aj ste sa boli uz niekde pozerat alebo nie a ako tu aj kocka pisala, mozte si ho dat aj usit na mieru
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?