Potrpíte si na to, aby bol ženích správne oblečený?

Profilova fotka
Ahojte, tak by ma zaujimalo, ako obliekate zenicha? Potrpite si na to, aby to bolo naozaj tak, ako ma byt zenich na svadbe obleceny? Pretoze mam pocit, ze vetsina nevie ako sa poriadne obliect a tym myslim ze rozumiem, nie je to tak ani v nasej kulture, ale ci sa pred tym zaujimate, ako to naozaj ma byt :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@adellaydy poriadne obliect osobne si myslim ze je to na kazdom jednom. Uz to nie je striktne dane ako to bolo kedysi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marika194 hej to je, prave to ma aj tak mrzi, ze to tak upada a uz sa poriadne ani nevie, ani ziadne etikety, dzentlmeni a podobne, ale samozrejme je to na kazdom, len by ma zaujimalo ci sa este aj taky najdu ze im na tom zalezi :-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
ja mám také heslo: radšej nesprávne ale pekne oblečeného ženícha ako správne oblečeného pinguina 8-) :-D
Odpovedať
keďže našu svadbu vnímame ako rodinnú udalosť a nie vysoko spoločenskú a formálnu udalosť tak ani ja ani ženích nebudeme oblečení podľa etikety 100% správne o čom vieme a žily nám to netrhá...obliekame sa podľa toho v čom sa cítime dobre a čo sa nám páči :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuska_bluzka :-D :-D :-D :-D :-D tak toto si ma ale ze uplne odstavila nemozem sa zmoct ani na slovo :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zuska_bluzka haha aj to moze byt :D ale tak zas spravne sa da samozrejme pekne obliect, ak vsetko poriadne sadne a na mieru a kvalitny material tak to nikdy nemoze vyzerat zle :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuska_bluzka you made my day :-D :-D :-D dakujem za tento prispevok. Penguin stal za to ;-) a k teme: my tiez nebudeme mat frak, nakolko cela svadba bude taka uvolnenejsia. A kedze moj nastavajuci ma atypicku postavu, je riadne velky(svalnaty) tak by vo fraku vyzeral smiesne. Oblek bude kvalitny, sity na mieru, ale bude taky netradicnejsi.
Odpovedať
Profilova fotka
obliekne si to, co si vyberie a v com sa bude dobre citit...napr moj drahy nie je zrovna italsky typ a v ciernom obleku vyzera fakt nie moc extra, no ked si obliekol modry, priam sa rozziaril :-) do toho hnedy motylik a doplnky a vyzera to skvelo... svadba je v parku a uvolnena, do fraku by som ho urcite nenatiahla :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@adellaydy moj najskor protestoval ze v zakete nepojde.. ale ked si ho skusil tak som mala pocit ze sa v nom pretrcal doma pred zrkadlom viac nez ja v svadobnych satach :-D jedina vec ma tom stve ze sme doma zabudli zicherky aby sme pripli rukavy aby trcali manzety spod zaketu lebo mal akurat rovnako dlhe rukavy... co uz no, ta najdolezitejsia vec a je to na kazdej foto 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
@smea :-D haha no moj si to planuje dat usit uz teraz (skoro rok pred svadbou) zrejme tiez preto aby sa v tom doma uz promenadoval =-) je to dlhsie tie rukavy ako som videla na fotkach, ale tak co uz nevadi, aj tak dobre :-) to je super takto vidiet zenicha u nas :D a klobuk nemal?
Odpovedať
Profilova fotka
nuž :-) môj budúci sa nechal nahovoriť, že jeden deň v živote môže byť extravagantný, takže sme mu vybrali krásny barokový oblek - pôvodne sme síce chceli kombináciu tmavomodrý žaket + šedé nohavice, ale keďže nebol v jeho veľkosti, tak ostaneme pri čiernej klasike - k mojim šatám sa bude krásne hodiť, takže budeme spolu pekní :-) len dúfam, že nebude vonku 500 stupňov a že sa mi tam niekde "nevysype" od tepla v takom obleku :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme kvôli teplu upustili od vesty..a keďže pre môjho muža je frak a smoking pracovný odev, vybral si pekný lesklý modrý oblek :) hlavne aby mu dobre bolo, aj tak sa bude potiť :)
Odpovedať
mne by zdaleka nevadilo, ze dnes sa uz muzi v drvivej vacsine nevydavaju v zakete, ze nemaju vestu... myslim ze dobre padnuci kvalitny oblek (vobec nemusi byt cierny, aj tmavomodry je uplne v poriadku) je uplne postacujuci...ale aj to je uz pre niektorych problem :( Ked vidim tie kadejake biele leskle pruzkovane obleky, biele topanky, sialene farebne kosele, kosele s kratkym rukavom k obleku...no proste sasovia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?